CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tancament en dos empreses de Barcelona contra el tancament de les plantes

Diumenge, 4 març, 2007

Les direccions de SAS i Copo Fehrer decideixen tancar després de no aconseguir contractes amb Seat


GLÒRIA AYUSO - L'Hospitalet - 04/03/2007

Trabajadores de SAS
Trabajadores de SAS- CARLES RIBAS

Treballadors de les empreses barcelonines SAS i Copo Fehrer es van tancar ahir en les dos plantes per a protestar contra el sobtat cessament de les activitats, que suposarà l'acomiadament d'unes 350 persones. Ambdós fàbriques, que treballen exclusivament per a Seat, han perdut la seua participació en el nou model Ibiza, i després d'això les seves direccions van decidir posar fi a la seva producció. En ambdós casos, les empreses han donat permisos retribuïts als treballadors fins que acabin els tràmits de l'expedient de regulació d'ocupació.

L'últim torn de SAS, ubicada a Abrera, va finalitzar a les 5.30 d'ahir, però la plantilla va romandre en el centre. La planta, dedicada a la fabricació de taulers de control per a Seat, dóna feina a unes 300 persones. Durant les hores següents, grups de 50 a 80 persones se van anar rellevant en el tancament. "Fem relleus semblants als horaris de treball, a fi de vigilar que ningú es porti el material de la fàbrica", va explicar el president del comité d'empresa, Emiliano Jiménez.

El mig centenar d'empleats de Copo Fehrer, a Vilanova del Camí, on es fabriquen farciments de escuma per a seients de cotxes, es van mantindre tancats en la planta per a impedir el trasllat dels béns.

->