CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tanquem l’escola?: dinar-tertúlia el 2 de juliol a Tarragona al voltant de diferents models educatius

Dijous, 23 juny, 2011

Tanquem l'escola

TANQUEM L'ESCOLA?

Debat i reflexions al voltant de diferents models educatius

Aquesta és la pregunta al voltant de la qual en agradaria establir un debat obert a totes les persones que hi vulguin participar.

La trobada té com a finalitat poder parlar de manera distesa al voltant de temes educatius per tal de poder crear una xarxa que ens doni forces per poder arriscar la nostra pràctica educativa i deslliurar-la d'autoritarismes i desigualtats tant i com ens sigui possible.

Tot plegat començarà amb un vermut a les 12.30 h. on les diferents ponents parlaran sobre diverses qüestions al voltant de diferents models pedagògics, que tracten els nens i nenes de l'espai educatiu/escola des de llocs molt diferents i sobre les conseqüències que aquests comporten en l'aprenentatge.

Tot seguit hi haurà un dinar-cafè a preu popular (5€) per tal de crear un fons de recursos educatius a la biblioteca “La bullanga” de l'Ateneu Llibertari Alomà.

Al nostre blog “Deixa de ser una illa” hi podreu trobar un formulari per tal d'inscriure-us amb la intenció de poder comptar quantes persones serem. El pagament el farem el mateix dia a la plaça. Si hi ha problemes econòmics que aquests no siguin una raó per no venir...

Debat amb Vermut, dinar, cafè...

2 de juliol a les 12.30 h.

Plaça dels Natzarens, Tarragona.

http://deixadeserunailla.blogspot.com/