CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tanquem l’escola?: dinar-tertúlia el 2 de juliol a Tarragona al voltant de diferents models educatius

Dijous, 23 juny, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Tanquem l'escola

TANQUEM L'ESCOLA?

Debat i reflexions al voltant de diferents models educatius

Aquesta és la pregunta al voltant de la qual en agradaria establir un debat obert a totes les persones que hi vulguin participar.

La trobada té com a finalitat poder parlar de manera distesa al voltant de temes educatius per tal de poder crear una xarxa que ens doni forces per poder arriscar la nostra pràctica educativa i deslliurar-la d'autoritarismes i desigualtats tant i com ens sigui possible.

Tot plegat començarà amb un vermut a les 12.30 h. on les diferents ponents parlaran sobre diverses qüestions al voltant de diferents models pedagògics, que tracten els nens i nenes de l'espai educatiu/escola des de llocs molt diferents i sobre les conseqüències que aquests comporten en l'aprenentatge.

Tot seguit hi haurà un dinar-cafè a preu popular (5€) per tal de crear un fons de recursos educatius a la biblioteca “La bullanga” de l'Ateneu Llibertari Alomà.

Al nostre blog “Deixa de ser una illa” hi podreu trobar un formulari per tal d'inscriure-us amb la intenció de poder comptar quantes persones serem. El pagament el farem el mateix dia a la plaça. Si hi ha problemes econòmics que aquests no siguin una raó per no venir...

Debat amb Vermut, dinar, cafè...

2 de juliol a les 12.30 h.

Plaça dels Natzarens, Tarragona.

http://deixadeserunailla.blogspot.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció