CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tarragona, 30 d’octubre: Primera Trobada de Treballadors/es dels Transport Urbà

Dimecres, 21 octubre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cartell

Les organitzacions sotasignants hem potenciat una trobada d'organitzacions, delegats sindicals i treballadors en general del transport el divendres 30 d'octubre en els locals de la COOPERATIVA OBRERA (C/Fortuny, 23 / Reding, 10-14) a la ciutat de Tarragona.

Aquesta trobada, coincidiria en data i lloc amb la que realitza ATUC (Associació del Transport Urbà Col·lectiu), Associació que agrupa a les principals empreses públiques i privades d'autobusos, Metro, FFCC, i tramvies que operen en el nostre sector.

Com ha passat en ocasions anteriors aquesta trobada patronal atraurà l'atenció de mitjans de comunicació i aprofitant aquesta circumstància, ens ha semblat una bona oportunitat per a reunir-nos la major quantitat possible de treballadors/es i organitzacions sindicals del sector, amb l'objectiu de debatre entre tots, la situació del transport i els seus treballadors/es: en quina forma la crisi econòmica està repercutint en les nostres empreses, els plans de privatitzacions d'empreses públiques, l'aplicació del RD902/2007, les negociacions amb les cúpules de CCOO i UGT entorn d'una nova reforma laboral, la congelació salarial, o mesures pràctiques de suport a les diferents lluites que actualment s'estan duent endavant en llocs com Canàries, Catalunya, etc.

Creiem que la situació general, amb acomiadaments, retallades salarials i de drets laborals, ens està indicant clarament que els empresaris i els diferents governs municipals, autonòmics i estatal estan descarregant els efectes d'aquesta crisi en les nostres esquenes, pel que creiem que mereix la pena fer un esforç unitari per a abordar aquesta problemàtica i buscar sortides des del punt de vista i des dels interessos dels treballadors/es.

No pretenem que ningú hagi d'amagar ni dissimular les seves sigles, per contra, amb l'orgull de pertànyer cadascun a la seva organització, debatrem sobre aquests punts o altres que considerem importants, buscant punts comuns per a avançar junts, encara que sigui a petits passos.

Els actes programats per al dia 30 s'iniciaran amb una concentració a les 9.00 en les portes del Palau Firal C/ Arquitecte Rovira nº 2 per ser el lloc on es reuneix la patronal d'ATUC.

PROGRAMA

09.00-10.30 Concentració: Palau Firal i de Congressos de Tarragona c/Arquitecte Rovira, 2

11.00-11.15 Presentació i Inici de la trobada: Cooperativa Obrera, c/Fortuny 23 / Reding 10-14

11.15-12.00 Debat Crisi econòmica, privatitzacions. Municipalització del transport públic…

12.00-13.00 Empreses en conflicte. RD902/97. Jubilació, Reducció de jornada… Respostes a la crisi des del sindicalisme combatiu

13.00-14.00 Assemblea general. CONCLUSIONS I ACORDS

14.00-15.30 Dinar popular al Casal Sageta de Foc

16.30-17.00 CONFERÈNCIA DE PREMSA a la COOPERATIVA OBRERA

Hi participaran delegats de:

EMT-Tarragona, TMB-Barcelona, EMT-Madrid, EMT-Valencia, EMT-Málaga,
DAMAS- Huelva, TUSAM-Sevilla, Portillo-Marbella, TICSA-Tenerife,
La Montañesa-Pamplona, TUVISA-Vitoria, SMUB-Burgos ALSINA-Málaga, TUZSAM-Zaragoza, COMES-Cádiz, EMTUSA-Huelva, Mataró Bus…

Finalment us demanem que feu arribar aquesta convocatòria als companys/es del sector que creeu que puguin estar afectats o interessats amb aquest tema.

Existeixen dos telèfons a la vostra disposició on podeu aclarir qualsevol dubte: Román 689875182 i Mercader 676705062.

SINDICAT UNITARI (METRO BARCELONA), FETYC-CGT, COBAS, COMITÈ DE CONVENI TMB-BARCELONA (ACTUB-PS-CGT) ATTUP-PAMPLONA, SINDICATO ANDALUZ DE CONDUCTORES, CST, IAC, SF

>>> Programa en pdf al web:

www.rojoynegro.info/2004/IMG/pdf/Programa_de_actos_Tarragona.pdf

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print