CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tarragona: acció informativa i de denuncia davant les portes de Repsol YPF

Dimecres, 2 juliol, 2008
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

foto de l'acció

Dilluns, 30 de juny, una desena d’activistes vinculats als moviments socials de Tarragona (entre ells afiliats a la CGT) que donen suport a la Trobada social alternativa al petroli han protagonitzat una acció informativa i de denuncia davant les portes de Repsol Petroli a La Pobla de Mafumet (Tarragona).


Les activistes han desplegat una pancarta amb el lema "No més sang per petroli" i han vessat pintura negra i vermella davant la pancarta per a simbolitzar-ho.

L’acció s’emmarca en el conjunt d’accions que es desenvolupen aquests dies a l’estat espanyol arran de la celebració del Congrès Mundial del Petroli que es fa a Madrid (29 de juny a 3 de juliol) i en el qual participen caps d’Estat, representants de governs, directius de petroleres com Repsol, Exxon, Petrobrás, BP, Chevron…, a més d’altres empreses energètiques.

Diferents organitzacions i moviments socials denuncien que les corporacions petroleres, amb la complicitat dels governs i organismes internacionals desencadenen multitud de guerres, agressions a pobles, desastres naturals…per obtenir enormes beneficis espoliant els recursos naturals dels països on es troben assentades. Afirmen, a més, que la "cimera del petroli" sembla voler ocultar totes aquestes injustícies i fer-se un rentat d’imatge, per la qual cosa han convocat una TROBADA SOCIAL ALTERNATIVA AL PETROLI on donar a conèixer, formar i debatre sobre els impactes i les polítiques d’aquestes transnacionals, buscant també alternatives a la dependència del petroli, que està al centre d’un model de consum irresponsable i insostenible.

Més informació sobre la Trobada social alternativa a:

www.nomassangreporpetroleo.org

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció