CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Teixim per portar a terme la internalització del servei d’ambulàncies i del 061

Dijous, 19 agost, 2021

Des de Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies volem agrair als sindicats que han acceptat comparèixer a la reunió que hem convocat per tractar els diferents punts de la internalització del servei d’ambulàncies (TSU i TSNU) i del 061.

Les actuals circumstàncies demanen estar a l’altura, i és de suposar que tots els representants sindicals i plataformes del sector han de vetllar pel bé comú de totes les persones treballadores del servei d’ambulàncies i del 061. Ara ens tocarà posar al damunt de la taula tots els punts en comú per aconseguir la internalització del sector.

Tot just ara ens trobem davant una oportunitat única i de vital importància per al sector. Els ponts de diàleg que s’han de teixir per portar a terme la internalització del servei d’ambulàncies i del 061, està per damunt dels interessos particulars de persones o formacions, i ha de prevaldre el bé comú de les treballadores i treballadors.

La internalització és l’únic camí viable a l’equiparació real de les condicions laborals de les treballadores i treballadors del servei d’ambulàncies i del 061.

#TotSomSEM

 

Els sindicats i plataformes que han confirmat l’assistència són:

  • Del servei d’ambulàncies de Catalunya: ASAC, CCOO, CGT, CNT, FS-TES, Intersindical, SITAC, STSG, UGT i USOC.
  • Del 061 de Catalunya: CGT Ferrovial, CCOO Ferrovial, Gestors en Lluita i UGT Ferrovial.
  • Del servei d’ambulàncies de València: CCOO València.

 

Tècnics en Lluita -  tecnicenlluita@gmail.com
Salvem les Ambulàncies -  info@salvemlesambulancies.org

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció