CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telefónica: Parlamentaris es reuneixen amb vaguistes de fam i sindicats

Dijous, 31 gener, 2013

REPRESENTANTS d'IC-EUiA, CUP, ERC i PSC
 ES REUNEIXEN AL PARLAMENT AMB VAGUISTES DE FAM I ELS SINDICATS

El nostre company Marc Andreu Armenteros, acomiadat injustament després guanyar 2 judicis (Nul el primer i Improcedent el segon), al costat de Laurentino González, Josep Bel, Alberto Deu, Carlos Balena, tots ells vaguistes de fam, i al costat de representants de CCOO, UGT , STC-UTS, CO.BAS-AST, CGT, EC, IAC i COS es van reunir aquesta setmana amb els representants dels diputats de tota l'esquerra catalana, acordant una sèrie d'iniciatives per a les pròximes setmanes, tot això com a continuació de l'acord assolit en abandonar la vaga de fam als 23 dies.

Entre els acords estan:

1-La petició de reunió urgent a Kim Faura i convocar Telefònica al Parlament per explicar per què van portar a terme els acomiadaments per estar de baixa mèdica justificada o per repressió sindical, és a dir, sobre com s'apliquen de forma discriminatòria i abusiva la reforma laboral . . Amb una còpia al Sr Figueroa de RRHH, i una altra als secretaris generals de Catalunya de CCOO i UGT i als secretaris estatals de Telecomunicacions.

2-Es demanarà a Felip Puig que hi hagi de manera immediata, i així evitar el conflicte social al voltant el MWC (CONGRÉS Mudial de MÒBILS) del 25 de febrer.

3 - Realitzar una reunió a Madrid amb parlamentaris d'IU-IC, ERC, PSC, BNG, Amaiur i amb els companys de ccoo-ugt a nivell estatal, perquè denunciïn fitxatges com el de Rato, buscar un diàleg sense discriminacions amb l'empresa i exigir la readmissió d'acomiadaments injustos.

4-Intentar tirar endavant una resolució a favor de Marcos a la comissió d'Empresa i Ocupació del Parlament (mitjans de febrer).

5-Els parlamentaris es comprometen a estudiar les següents propostes:

- Demanar al Consell de Garanties Estatutàries del Parlament, aprofundir en l'estudi de legalitat de la reforma laboral vigent, en quant a la interpretació legal arbitrària de les baixes mèdiques a la reforma laboral.

- Instar la modificació de la Llei de contractació pública de la Generalitat de Catalunya, que incorpori la penalització de la puntualització en la contractació per l'ús abusiu de les modificacions de l'última reforma laboral, com el cas de Marc, recordant les adjudicacions recents entre Generalitat i telefònica de 55 milions d'euros.

Els diputats disposen de tots els arguments, còpia de les sentències, etc, pels quals no podia recórrer Marcos i pel que es considera tema obert i no un tema tancat. SEGUIM.

Comitè d'Empresa de Telefónica - Barcelona. GENER 2013

carta al director Territorial a Catalunya de Telefonica, kim faura

Més informació:

- CGT TELECOMUNICACIONES

Miguel. CGT TELEFONICA COMITÈ INTERCENTRES: 65954913

Revista La Cabina de CGT Telefónica. Gener 2013: