CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telefónica ven ATENTO a un fons de Capital Risc

Dilluns, 15 octubre, 2012

Vergonyosa venda d'Atento per part del Grup Telefònica

L'operació es realitza a esquenes dels representants dels treballadors.

La Confederació General del Treball (CGT) qualifica d'absolutament lamentable el procés de venda de la multinacional de Contact Center ATENTO al fons especulatiu de capital risc Bain Capital.

CGT denuncia que aquest procés s'ha realitzat a esquena dels representants dels treballadors d'ATENTO, que s'han assabentat de la venda de la seva empresa per la premsa i no per la llera normal de comunicació que exigeix l'estatut dels treballadors.

CGT denuncia que aquesta venda, per part de Telefònica a aquest fons especulatiu, suposarà un intent d'empitjorament de les condicions laborals dels treballadors i es traduirà, tard o d'hora, en retallades de drets als treballadors, que treballen en un dels sectors més precaris que hi ha actualment, com és el sector del telemàrqueting, o Contact Center.

CGT exigeix que es faci públic de manera immediata el contracte de l'acord marc de prestació de serveis, subscrit entre Telefònica i ATENTO, del que depèn, en els pròxims anys milers d'ocupacions a l'estat espanyol. En aquest contracte es troben les claus de les quel depèn el futur de milers de famílies.

Coordinadora Estatal de Telemàrqueting de la CGT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció