CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telemàrqueting: Després de l’èxit, seguim parant per un conveni just al març i abril

Divendres, 25 març, 2011

Després de la primera setmana d'aturades en el sector, els/les treballadors/es han parlat. En empreses com Unísono València en que el seguiment va arribar el 98% o Transcom a Sevilla que va aconseguir el 75% ho demostra.

En altres territoris com Iberphone Madrid, Eurocen Màlaga o Atento Lleida van aconseguir que més del 60% de les seves plantilles secundessin les aturades convocades en aquesta setmana, augmentant en general el seguiment en tots els territoris on tenim representació el segon dia (dimecres) de convocatòria. Tot això malgrat els abusius serveis mínims que van imposar en empreses com Ferroser o Atento Impulsa.

La CGT sempre defensarà que és possible tenir un conveni que permeti estabilitat en l'ocupació , un conveni que permeti retribucions d'acord amb les de les empreses matrius per a les quals treballem perquè "A igual treball igual salari" , en definitiva, un conveni digne que permeti la professionalització del sector.

D'altra banda tenim l'oposat, o el que aquesta patronal pretén amb l'augment a 4 anys en la conversió a indefinits dels contractes temporals o flexibilització total en els acomiadaments per fi d'obra o disminució del volum de trucades. Tot això i molts més perquè així continuïn augmentant els seus beneficis i les butxaques d'alguns pocs.

La patronal del telemàrqueting com ja va fer l'anterior conveni ha jugat amb els temes i els temps, gràcies a la miopia sindical de CCOO i UGT que l'hi ha permès, alhora que feia el sord als nostres avisos de que això havia de passar. Avui ens trobem amb cada vegada més problemes en el telemàrqueting sense resoldre i un conveni bloquejat, i per si fos poc amb un intent de CCOO-UGT de tancament de conveni sota mínims a què la patronal ha traït perquè es veu forta i vol treure més .

Som crítics amb uns aturades convocades per CCOO i UGT a la desesperada, sense temps de preparació, mal dissenyats. Tot això caldrà analitzar i valorar detingudament, però avui ens trobem amb un bloqueig de conveni que porta 15 mesos sense tancar-se, i amb el risc important que les seves condicions salarials i laborals siguin pitjors que les que teníem anteriorment.

La CGT som crítics, és cert però també responsables, buscant aixecar un conveni que ens afectarà a tots / es de forma determinant. L'opció de quedar-se al lloc de treball agafant trucades com si no passés res és com tirar-se pedres al nostre propi teulada . De la resposta que donem dependrà el nostre / tu, futur laboral. Per això secunda les aturades i crida:

PER UN CONVENI DIGNE, MOBILITZACIÓ!!

Coordinadora Estatal de Telemàrqueting de CGT


Les aturades de la vaga són des del 21 març fins el 13 d'abril

TOTS ELS DILLUNS I DIMECRES EN HORARI DE MATÍ I TARDA I TOTS ELS DIMARTS I DIJOUS EN HORARI DE NIT

ATURADES LEGALMENT CONVOCADES PER CGT EN SOLITARI, PER LA DEFENSA D'UN CONVENI DIGNE

* DILLUNS DE MARÇ I D'ABRIL de 11:30 a 11:45 i de 18:30 a 18:45

* DIMARTS DE MARÇ I D'ABRIL de 00:30 a 00:45

* DIMECRES DE MARÇ I D'ABRIL de 12:00 a 12:15 i de 18:00 a18:15

* DIJOUS DE MARÇ I D'ABRIL de 1:00 a 01:15