CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telemàrqueting: Que ve, que ve … El nou Conveni! o no?

Divendres, 2 desembre, 2011

Que ve, que ve ... El nou Conveni! o no?, o no serà tan nou?. CCOO i UGT han tornat a obrir les portes de bat a bat al mercadeig, després de les convocatòries de Vaga al maig i juny amb lemes com ACE: Anem a per vosaltres / es ... No només no s'ha avançat ni un sol mil·límetre en les reivindicacions dels treballadors / es, més aviat al contrari.

Ara entren a negociar l'intercanvi de l'acomiadament dels treballadors / es d'obra podent triar les empreses el torn que necessiten que desaparegui i escurçant els terminis de l'art. 17 del Conveni per una suposada pujada salarial de la qual no es parla.

Un plantejament nefast de la negociació d'un conveni del que avui sabem més. Sembla que a CCOO-UGT se'ls ha escapat de les mans i busquen una sortida desesperada amb la qual "vendre" 24 mesos d'aire.

A la reunió del passat divendres 25 de novembre només van acudir dos representants de la patronal ACE (el normal és que acudeixin entre 5 i 7 membres) i és que es veuen amb força i ganes des de la seva poltrona opressora, i per deixar anar cada dia una burrada gran no els cal ningú. Gairebé es diria que el Conveni no els importa, però no és així, volen que la nostra situació, ja de per si precària, passi a una situació esclavista.

Des de CGT hem expressat el nostre rebuig a aquestes intencions que no fan sinó atemptar contra els drets dels / les treballadors / es que ja dia a dia són trepitjats per les empreses de Telemàrqueting de l'estat espanyol. Els indiquem que volem eliminar l'article 17 ja que en les empreses en les quals els / les treballadors / es han estat acomiadats per aquest article i han denunciat davant els tribunals, els han donat la raó o han estat readmesos o han estat indemnitzats amb la improcedència de l'acomiadament.

No és el moment de "reformar" un article del Conveni, és moment de plantar-li cara a la patronal i combatre mitjançant la unió dels / les treballadors / es a aquesta patronal que només vol tenir-nos explotats i sotmesos. Els sindicats signants dels convenis, CCOO-UGT, tenen la responsabilitat de no permetre amb la seva còmplice signatura que els abusos que desitja la patronal no es plasmin en un Conveni que ens afectarà a totes i tots, i per tant des de CGT exigim fermesa i transparència. La mateixa fermesa que portem mostrant CGT en tots els anys sense signar el Conveni i la mateixa transparència en informar sobre el que es vol o no es vol signar.

Coordinadora Estatal de Telemàrqueting CGT

www.cgt-telemarketing.es/