CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telepizza ens està robant

Dilluns, 29 juliol, 2019
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

arton132357.jpg

Des de principis d'any l'empresa Telepizza S.A.U. s'està negant a pujar el salari i a adequar-lo al SALARI MÍNIM establert per Llei. Des del principi, en ciutats com Saragossa i Barcelona s'ha intentat solucionar de la forma més ràpida possible, però encara i així l'empresa es nega a negociar.

Les nostres propostes no són altres que l'aplicació del decret llei que estableix un salari mínim de 1050€ i els pagaments per demores que van des de gener fins a la data actual.

En tota Telepizza Espanya el salari avui dia es manté en els 736€. L'única proposta per part algunes franquícies és l'augment de 0,50 €/h BRUTS, (20€ al mes per a un contracte de 50h). Això té parany, i ho expliquem a continuació:

1.- Aquesta pujada de 0,50€/h, no s'acosta al que hauria de ser l'augment real. De fet, segons hem pogut realitzar càlculs mitjançant advocats, la pujada hauria de ser de 1,27€/h.

2.- La pujada de 0,50€/h és una proposta que han tret les franquícies on hi ha forta activitat sindical. Si no ens movem, no veurem un duro.

3.- Aquesta pujada no garanteix cobrar endarreriments, de fet, ni Telepizza ni franquícies s'han mostrat a favor de pagar endarreriments. Si t'en vas de l'empresa, no veus un duro i això que s'estalvien

4.- Ni Telepizza ni Sindicats intercentre (UGT i CCOO) es volen posar a negociar un nou conveni. Sense conveni nou, les taules salarials no es renoven i per tant no cobrem. Des de CGT portem anys exigint que s'estableixi el conveni d'Hostaleria i no aquesta estafa que ens van colar els sindicats d'UGT i CCOO.

5.- No estem solos. Treballadors de Glovo i Deliveroo s'uneixen a aquesta causa. Som un conjunt de treballadors precarizatss. Units som una força imparable.

Per aquests motius companys, des de ciutats com Barcelona, Reus i Saragssa hem decidit llançar vagues i mobilitzacions, promovent un exemple de lluita actiu i animant que des de cada ciutat i poble, s'escolti la veu dels sectors més explotats: Els de servei de menjar a domicili. Som els pitjors pagats d'Espanya. Lluitem per un salari digne.

Contacta'ns -> cgt.telepizza.bcn@gmail.com
#QueNoTeRobenLaSubida

arton132357.jpg

w2r03dma.jpg

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció