CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Telepizza ens està robant

Dilluns, 29 juliol, 2019

arton132357.jpg

Des de principis d'any l'empresa Telepizza S.A.U. s'està negant a pujar el salari i a adequar-lo al SALARI MÍNIM establert per Llei. Des del principi, en ciutats com Saragossa i Barcelona s'ha intentat solucionar de la forma més ràpida possible, però encara i així l'empresa es nega a negociar.

Les nostres propostes no són altres que l'aplicació del decret llei que estableix un salari mínim de 1050€ i els pagaments per demores que van des de gener fins a la data actual.

En tota Telepizza Espanya el salari avui dia es manté en els 736€. L'única proposta per part algunes franquícies és l'augment de 0,50 €/h BRUTS, (20€ al mes per a un contracte de 50h). Això té parany, i ho expliquem a continuació:

1.- Aquesta pujada de 0,50€/h, no s'acosta al que hauria de ser l'augment real. De fet, segons hem pogut realitzar càlculs mitjançant advocats, la pujada hauria de ser de 1,27€/h.

2.- La pujada de 0,50€/h és una proposta que han tret les franquícies on hi ha forta activitat sindical. Si no ens movem, no veurem un duro.

3.- Aquesta pujada no garanteix cobrar endarreriments, de fet, ni Telepizza ni franquícies s'han mostrat a favor de pagar endarreriments. Si t'en vas de l'empresa, no veus un duro i això que s'estalvien

4.- Ni Telepizza ni Sindicats intercentre (UGT i CCOO) es volen posar a negociar un nou conveni. Sense conveni nou, les taules salarials no es renoven i per tant no cobrem. Des de CGT portem anys exigint que s'estableixi el conveni d'Hostaleria i no aquesta estafa que ens van colar els sindicats d'UGT i CCOO.

5.- No estem solos. Treballadors de Glovo i Deliveroo s'uneixen a aquesta causa. Som un conjunt de treballadors precarizatss. Units som una força imparable.

Per aquests motius companys, des de ciutats com Barcelona, Reus i Saragssa hem decidit llançar vagues i mobilitzacions, promovent un exemple de lluita actiu i animant que des de cada ciutat i poble, s'escolti la veu dels sectors més explotats: Els de servei de menjar a domicili. Som els pitjors pagats d'Espanya. Lluitem per un salari digne.

Contacta'ns -> cgt.telepizza.bcn@gmail.com
#QueNoTeRobenLaSubida

arton132357.jpg

w2r03dma.jpg