CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Televisió de Catalunya: El #14N, Vaga General

Dissabte, 10 novembre, 2012

Comunicat del Comitè d'empresa de TVC

EL 14 N VAGA GENERAL

El Comitè d'empresa de TVC s'ha adherit a la convocatòria de Vaga General de 24h que han fet els sindicats i la Plataforma prou retallades per la jornada del dimecres 14 de novembre.

Aquesta data s'emmarca en una mobilització global impulsada per la CES (Confederació Europea de Sindicats) per combatre les polítiques d'austeritat aplicades pels governs europeus.

Les mesures dels governs d'Espanya i de Catalunya contra els drets dels treballadors ens afecten de ple: la Reforma laboral del PP ha trencat les regles del joc en les relacions laborals, els convenis són paper mullat, ens retallen salaris i condicions laborals, s'allarguen jornades laborals per decret, els acomiadaments són més fàcils i barats, i augmenta la precarietat dels treballadors públics i privats.

En el darrer any i mig hem vist com s'han degradat les condicions laborals de la plantilla de TVC, igual que les del conjunt dels treballadors públic i privats del país. A sobre de la retallada voluntària del 5%, la direcció també ens ha aplicat totes les mesures dictades contra els treballadors: a final d'any haurem perdut més d'un 15% de salari, en dos anys s'ha deixat de contractar uns quatre-cents companys temporals. Ens han allargat la jornada sense tenir en compte l'organització del treball basada en l'horari a torns, i a sobre recalcul·len els conceptes salarials de la forma més desfavorable per als treballadors. Ens apliquen les limitacions i retallades en les baixes per malaltia trencant amb anys de negociacions i acords de conveni, i a més, la direcció de la Corporació ha fets els càlculs del cost dels nostres acomiadaments amb la pitjor versió de la Reforma laboral del PP.

Que no ens prenguin el futur, el 14N VAGA GENERAL

Per parlar de tot plegat i informar sobre serveis mínims i desenvolupament de la VAGA convoquem

ASSEMBLEA GENERAL
DIMARTS 13 DE NOVEMBRE A LES 15:30 H.
MENJADOR DEL CPA

Sant Joan Despí, 9 de novembre de 2012

Més informació:

- FACEBOOK CGT TVC

- TWITTER: @rocderevolta

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció