CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tercer dia de vaga de les tripulacions dels AVE Madrid-Barcelona-Madrid

Dimecres, 4 juny, 2008

La vaga convocada per la secció sindical estatal de CGT a Wagons-Lits, segueix sent secundada per la practica totalitat dels treballadors. Únicament algun tren ha pogut sortir amb una més que minvada tripulació a bord, fruit de les amenaces de l'empresa a alguns treballadors. Avui és l'últim dia de la primera tanda d'aturades i el seguiment de les quals va en augment, com així ho vénen a demostrar les innombrables reclamacions que els viatgers han realitzat a RENFE, per la no-prestació d'aquest servei en els trens i aquesta ha decidit sancionar a WAGONS-LITS per aquest motiu.


Les pròximes aturades seran els dies 13, 14 i 15 de juny on, de persistir l'actitud de Wagons-Lits els AVE Madrid–Barcelona-Madrid, tornaran a circular sense tripulació a bord i no es podran prestar els serveis contractats per part de RENFE envers els seus viatgers.

CGT i els treballadors de Wagons-Lits, lamenten profundament els trastorns ocasionats als usuaris per aquests aturs, culpant única i exclusivament a l'empresa Wagon - Lits i als seus Directius, per no voler arribar a solucionar un conflicte que duu molt temps obert a pesar de les crides que CGT ha fet a la negociació

En un sol dia Wagons-Lits ha perdut mes diners del que li hagués costat atendre les reivindicacions dels seus treballadors) i ha preferit mostrar una actitud arrogant i irrespetuosa amb ells i amb els viatgers de l'AVE Madrid-Barcelona- Madrid.

Sector Ferroviari SFF-CGTRecull Premsa digital