CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tercer tancament a l’Hospital de Viladecans

Dimecres, 26 octubre, 2011

Avui dimecres 26 d'octubre, a les 18 hores, les agrupacions de "indignats" i ciutadans de Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent i Viladecans, a més de treballadors del centre, pretenen dur a terme el TERCER TANCAMENT setmanal al Hospital de Viladecans, precedit per una Manifestació pels carrers del poble.

Seguint la mateixa tònica de les passades dues setmanes, ciutadans i treballadors de l'Hospital de Viladecans, indignats amb la prepotència, la impunitat i la desraó dels dirigents de la Generalitat de Catalunya i de la seva Conselleria de Salut, tornaran a realitzar una nova jornada de protesta, reunint-se i passant la nit a terra, dins de les dependències del centre.

Aquesta MANIFESTACIÓ-TANCAMENT té com a propòsits:

1) Condemnar les decisions de la Generalitat relacionades amb retallar el pressupost públic destinat a sectors socials bàsics, particularment sanitat i educació, la qual cosa fa perillar l'estat de benestar social a Catalunya.

2) Reclamar que s'aturi i reverteixi l'accelerat desmantellament que l'Hospital de Viladecans ve patint des de fa alguns mesos.

3) Exigir que la Generalitat compleixi amb el compromís adquirit amb els prop de 180.000 habitants adscrits a l'Hospital de Viladecans, que implica dur a terme la seva ampliació d'acord amb el projecte acordat i ja elaborat.

4) Censurar i donar la màxima difusió pública a les recents declaracions del conseller Boi Ruiz, qui sembla culpabilitzar els ciutadans del carrer de tots els mals de la sanitat pública catalana, vomitant improperis tendenciosos i idioteses sense cap ni peus, com poden ser "... la salut és un bé privat que depèn d'un mateix, i no de l'Estat ", "... no hi ha un dret a la salut, perquè aquesta depèn del codi genètic que tingui la persona ...", "( ... a Catalunya hi ha) un malbaratament de recursos ... perquè els pacients no es presenten a les cites "," ... també hi ha persones que cancel·len dates d'operacions programades perquè estan de vacances o tenen altres activitats ... ", etc.

5) Reivindicar la transformació radical d'un sistema polític i econòmic injust.

En cas que aquesta notícia els interessi i vulguin entrar en contacte amb nosaltres, trucar a:

Juan Manuel Martín, Secretari General de la Secció Sindical CGT - 619.366.225

Jesús Indignats Gavà - 616.020.040

Félix Maestre - Indignats Castelldefels - 670.406.237