CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Terrassa: Un centenar de persones es concentren davant de l’Ajuntament convocats per moviments socials i sindicals el 31 d´octubre

Divendres, 2 novembre, 2012

La consigna era clara “cridem a omplir els carrers per mostrar el rebuig a la política neoliberal que retalla drets a la classe treballadora, estudiants, aturades i pensionistes”. Amb aquest objectiu i proclama s’han concentrat aquest dimecres a la tarda prop d’un centenar de persones al Raval de Montserrat.

En el comunicat que han fet arribar els organitzadors de la concentració, sindicats i moviments socials, s’instava a la ciutadania a lluitar “pels nostres drets, pels companys acomiadats i pels més de 5 milions de persones a l’atur”. Així mateix, afirmen que “s’ho volen carregar tot, no siguem còmplices silenciosos. No és el nostre deute, no l’he de pagar els treballadors ni les classes humils”.

La concentració ha anat seguida d’una cercavila pels carrers del centre acompanyada pels sorolls de les cassoles, pancartes reivindicatives i banderes dels sindicats. Amb aquesta acció, Terrassa ja escalfa motors de cara a la vaga general convocada per la Confederació Europea de Sindicats i amb el suport de la Plataforma Prou Retallades pel proper 14 de novembre sota el lema “Que no ens prenguin el futur. Hi ha culpables. Tenim solucions”.

- VÍDEOS DE LA JORNADA DE LLUITA A TERRASSA, PREPARANT EL #14N

FONT: TERRASSA RESPON

Més informació:

CGT Terrassa
www.cgtterrassa.tk