CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Terrassa: Unes dues-centes persones es manifesten en solidaritat amb els encausats per l’okupació del Kork III

Diumenge, 5 octubre, 2008

Una vegada més, i portem ja 10 anys de lluita, la manifestació va transcòrrer pel centre de la ciutat vallesana. La mateixa va comptar amb la presència de desenes de persones joves i no tan joves. Es va passar per llocs emblemàtics de la vella Égara i de l'okupació, entre ells, el propi Kork, espai que després de deu anys contínua com un solar tapiat i sense cap ús cívic o social en ple centre urbà.


A l'arribar a l'antic local es van cridar les consignes habituals contra la repressió i en favor de l'okupació. Posteriorment s'ha realitzat un mural- pintada en els murs del Kork III. Baixant pel carrer Font Vella es va arribar al cor de la ciutat, a la Plaça Vella, on es va representar un acte teatral, en el qual s'exposava en forma de conte la història dels fets i l'actitud dels encausats i encausades. Quedant demostrada la indignitat d'un sistema que es permet el luxe de jutjar i empresonar a persones per lluitar per un món millor de forma pacífica i civilitzada.

Després d'aquest acte es va llegir el manifest i es va donar per conclosa la manifestació, a la mateixa van assistir molts dels participants en les jornada contra la repressió que aquests dies han tingut lloc a Terrassa organitzades per la CGT.

Els companys i companyes encausats ens han convocat per als dies del judici. La primera convocatòria és per a dilluns dia 6 d'octubre a les 9:00 en els jutjats de Terrassa (Rambla d'Égara) allí se'ns informarà dels actes de suport que organitzen els solidaris amb el Kork III.

kaosenlared.net oferirà informació puntual del judici.

Manuel Màrquez, Kaos en la Red