CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tinto de Verano 2008: 5a. Trobada de moviments socials i experiències de base (18-23 juliol – Ruesta)

Divendres, 20 juny, 2008

interior

Un Tinto de Verano, si us plau!

Si,… 5ª edició de l'espai de trobada i intercanvi, entre persones i moviments socials que tant ens agrada i ens refresca.

Que si, que sí,…Ens hem posat en marxa per a rellançar-lo a Ruesta entre el 18 i el 23 de juliol de 2008. De moment, entre CGT, Ecologistas en Acción, Baladre i ¿Quién debe a quién?, però esperem ser moltes més les que ens trobem i involucrem en aquest: V Tinto de Verano 2008.


Què encara no coneixes què és això del TdV? Doncs No ho dubtis! Apropa't!,… Aquest és un espai autogestionat de coneixement mutu, relació, i reflexió per a l'acció social i col·lectiva entre gent inquieta que ens vé de gust ajuntar-nos i compartír "què estem fent" per a "fer juntes": discutir, riure, divertir-nos, construir i deconstruir,… Somiant molts mons on la justícia social, la igualtat, la solidaritat, el respecte pel medi ambient i les persones, siguin utopies a aconseguir.

Com en edicions anteriors, pretenem que els matins es dediquin a la reflexió col·lectiva sobre Repressió i Conflictes, sobre Criminalització dels MMSS i contra les persones que participem en l'acció social. Els nostres dubtes són moltes i volem compartir-los: quines repressions estem sofrint els moviments socials?, i les persones? com podem afrontar-les juntes? Quines repressions reproduïm en els nostres col·lectius? Com podem defensar-nos, organitzar-nos, sense caure en autoritarismes? … Parlarem, llavors, de conflictes, mediació, gènere, estratègies… i del que anem construint a cada pas, en grup, des de la trobada i el compartir.

Volem que hi hagi tallers diversos: contes, teatre, massatges,... en proposes algun?

I també: El Mosto de Verano.

També volem donar-li continuïtat a l'espai de les nenes i els nens: el mosto de verano. On la complicitat i l'autonomia de la gent petita ens ensenyi a aprendre de la seva saviesa, els seus somnis i desitjos, la seva capacitat d'acció i les seves energies. Hi haurà espai per a explicar contes, música, riures i activitats lúdiques per a totes. Feu-nos partícips de qualsevol aportació que us passi pel cap.

Per a poder participar, proposar o estar al dia dels passos que anem donant solament has d'inscriure't en la llista del Tinto de Verano:

http://listas.nodo50.org/cgi-bin/mailman/listinfo/tintodeverano

Per a enviar missatges:

tintodeverano(arroba)listas.nodo50.org

Més info? Entra al web del Tinto de Verano 2008, i hi trobaràs tot allò que necessites saber per a compartir amb nosaltres aquestes jornades:

www.nodo50.org/tintodeverano/2008/

Col·laboren: CGT, Ecologistas en Acción, Baladre i ¿Quién debe a quién?

Programa actualitzat:

www.nodo50.org/tintodeverano/2008/3.htm