CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tinto de Verano 2008: 5a. Trobada de moviments socials i experiències de base (18-23 juliol – Ruesta)

Divendres, 20 juny, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

interior

Un Tinto de Verano, si us plau!

Si,… 5ª edició de l'espai de trobada i intercanvi, entre persones i moviments socials que tant ens agrada i ens refresca.

Que si, que sí,…Ens hem posat en marxa per a rellançar-lo a Ruesta entre el 18 i el 23 de juliol de 2008. De moment, entre CGT, Ecologistas en Acción, Baladre i ¿Quién debe a quién?, però esperem ser moltes més les que ens trobem i involucrem en aquest: V Tinto de Verano 2008.


Què encara no coneixes què és això del TdV? Doncs No ho dubtis! Apropa't!,… Aquest és un espai autogestionat de coneixement mutu, relació, i reflexió per a l'acció social i col·lectiva entre gent inquieta que ens vé de gust ajuntar-nos i compartír "què estem fent" per a "fer juntes": discutir, riure, divertir-nos, construir i deconstruir,… Somiant molts mons on la justícia social, la igualtat, la solidaritat, el respecte pel medi ambient i les persones, siguin utopies a aconseguir.

Com en edicions anteriors, pretenem que els matins es dediquin a la reflexió col·lectiva sobre Repressió i Conflictes, sobre Criminalització dels MMSS i contra les persones que participem en l'acció social. Els nostres dubtes són moltes i volem compartir-los: quines repressions estem sofrint els moviments socials?, i les persones? com podem afrontar-les juntes? Quines repressions reproduïm en els nostres col·lectius? Com podem defensar-nos, organitzar-nos, sense caure en autoritarismes? … Parlarem, llavors, de conflictes, mediació, gènere, estratègies… i del que anem construint a cada pas, en grup, des de la trobada i el compartir.

Volem que hi hagi tallers diversos: contes, teatre, massatges,... en proposes algun?

I també: El Mosto de Verano.

També volem donar-li continuïtat a l'espai de les nenes i els nens: el mosto de verano. On la complicitat i l'autonomia de la gent petita ens ensenyi a aprendre de la seva saviesa, els seus somnis i desitjos, la seva capacitat d'acció i les seves energies. Hi haurà espai per a explicar contes, música, riures i activitats lúdiques per a totes. Feu-nos partícips de qualsevol aportació que us passi pel cap.

Per a poder participar, proposar o estar al dia dels passos que anem donant solament has d'inscriure't en la llista del Tinto de Verano:

http://listas.nodo50.org/cgi-bin/mailman/listinfo/tintodeverano

Per a enviar missatges:

tintodeverano(arroba)listas.nodo50.org

Més info? Entra al web del Tinto de Verano 2008, i hi trobaràs tot allò que necessites saber per a compartir amb nosaltres aquestes jornades:

www.nodo50.org/tintodeverano/2008/

Col·laboren: CGT, Ecologistas en Acción, Baladre i ¿Quién debe a quién?

Programa actualitzat:

www.nodo50.org/tintodeverano/2008/3.htm

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció