CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tinto de Verano 2009: Refineria No

Dilluns, 29 juny, 2009

Cartell Tinto de Verano 09

Trobant-nos, reflexionant, actuant, ballant, menjant, cantant... contra la crisi i la refineria.


Programa provissional

Els matins s'abordarà el programa formatiu “Com sortir de la crisi en 4 sessions”.

Objectius

Al final del Tinto les persones participants:

• Coneixeran les bases del sistema capitalista.

• Seran capaços de dissenyar estratègies de canvi.

Les sessions seran de 4 hores al matí amb un descans al mig. Per les tardes hi haurà lloc per als tallers que les persones assistents vulguin presentar.

Sessió 1: De què vas Capital?. Dijous al matí. Objectiu: Al final del procés formatiu les persones participants coneixeran les bases del capitalisme.

Sessió 2: Per què aguanta el sistema?. Divendres al matí. Objectius: Al final del procés formatiu les persones participants coneixeran els elements claus que sostenen el capitalisme i quins són les estratègies de reproducció del capitalisme. Continguts: Subjectivitats del sistema capitalista. Paper dels valors (por). Escapada virtual. Paper de les tasques de cures i rols de gènere.

Sessió 3: I no obstant això... es mou. Dissabte al matí. Objectiu: Al final del procés formatiu les persones participants seran capaces d'analitzar els elements claus de processos de resistència. Continguts: Experiències de lluita locals i macro.

Sessió 4: Línies de fugida. Diumenge al matí. Objectiu: Al final del procés formatiu les persones participants seran capaces de reconèixer les esquerdes en el capitalisme. Continguts: Marges dintre i fora del sistema.

Per les tardes es desenvoluparan tallers de diverses temàtiques. A més, hi haurà un complet programa cultural amb concerts, exposicions i sortides a conèixer la zona!! I per als nens i nenes, el Mosto de Verano, perquè ells també juguin, es diverteixin i aprenguin!

Organitzen: Baladre, CGT, Ecologistes en Acció, Plataforma Refineria NO i els col·lectius que vulguin sumar-se

Més info: www.nodo50.org/tintodeverano