CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tinto de Verano 2012: del 21 al 24 de juliol al barri de Parke Alcosa (Alfafar)

Dimarts, 26 juny, 2012

Cartell Tinto de Verano 2012

Un altre tinto per favor! Ja està aquí de nou la trobada més refrescant de l'estiu. Aquest any provarem els brous de les terres llevantines, en el barri del Parke Alcosa del municipi d'Alfafar (València).

Com? Què encara no coneixes què és això del Tinto de Verano? Doncs no ho dubtis! Acosta't!... Aquest és un espai autogestionat de coneixement mutu, relació, i reflexió per a l'acció social i col·lectiva entre gent inquieta que ens apeteix ajuntar-nos i compartir: "què estem fent" per a "fer juntes"; discutir, riure, divertir-nos, construir i deconstruir,... Somiant molts mons on la justícia social, la igualtat, la solidaritat, el respecte pel medi ambient i les persones, siguin utopies a arribar a.

I què farem? Com en edicions anteriors, pretenem que els matins es dediquin a la reflexió col·lectiva, aquest any entorn d'iniciatives econòmiques de supervivència. Posarem l'imaginari col·lectiu a treballar en la recerca de noves formes de vida que trenquin amb la dominació i exclusió del capitalisme i compartirem experiències viables d'economia social. Durant les tardes tindrem espai per a tallers, per a seguir donant-li al cervell amb diversos temes sociopolítics, però també per a treure la nostra creativitat, expressió, ganes de jugar... Què et sembla contes, teatre, massatges, etc.? En proposes algun? Anima't!!! A més, un programa cultural per a algunes nits, amb música i altres actuacions.

I el Mosto de Verano També volem donar-li continuïtat a l'espai de les nenes i els nens, on la complicitat i l'autonomia de la gent petita ens ensenyi a aprendre de la seva saviesa, els seus somnis i desitjos, la seva capacitat d'acció i les seves energies. Hi haurà espai per a conte, música, riures i activitats lúdiques per a totes.

Feu-nos partícips de qualsevol aportació que s'us ocorri.

Aquest any el tema central seran les Iniciatives Econòmiques de Supervivència.

- OBJECTIUS:

Analitzar i comprendre el funcionament del sistema capitalista.
Acostar-se als col·lectius amb major precarietat i conèixer les seves problemàtiques.
Idear noves formes de vida i relacions econòmiques transformadores de la realitat i al servei de les persones.
Compartir experiències d'economia social i solidària.
Enfortir el suport mutu entre les persones i els col·lectius amb major precarietat.

- INSCRIPCIONS:

Per a organitzar l'allotjament, el menjar i les activitats necessitem saber el nombre de persones que hi assistiran amb antelació. (Termini d'inscripció fins al 20 de juliol)

Preu:

El preu inclou allotjament en alberg i pensió completa:

Adult/a 4 dies (pensió completa, des de l'esmorzar del dissabte fins al menjar del dimarts): — Amb llit: 60€. — Amb matalasset: 45€.

Adult/a cap de setmana (pensió completa, des del dinar del dissabte fins al menjar del diumenge): — Amb llit: 40€. — Amb matalasset: 30€.

Nen/a de 4 a 12 anys, 4 dies: 30€.

Nen/a de 4 a 12 anys, cap de setmana: 15€.

Nen/a de fins a 3 anys gratis.

En qualsevol cas, l'últim que volem que passi és que et quedis sense venir al Tinto per no poder cobrir les despeses de manutenció. Truca'ns o escriu-nos en aquest cas, i trobarem una solució.

Forma de pagament:

Mitjançant transferència al compte de Triodos Bank: 1491 0001 29 1008175620 a nom d'Alberto Aquilué indicant en el concepte TdV- Nom i Cognoms.

Una vegada fet l'ingrés, omple i envia el següent formulari: http://www.nodo50.org/tintodeverano/spip.php?article5

Per a qualsevol tipus de consulta podeu posar-vos en contacte amb aquestes persones: Manolo (656624528) i María (689026027).

- PROGRAMA

Divendres 20 de Juliol

Tarda. Acollida dels participants. Porta el teu propi sopar.

Dissabte 21 de Juliol

10:00 Presentació de la trobada

11:00-14:00: Formació: Noves relacions Medi Rural-Medi Urbà: Sobirania Alimentaria i molt més... Una eina política

16:30-19:30: Tallers autogestionats: *Xarxes de producció i comercialització locals. *Grups de consum. *En la defensa dels pobles petits, front al negocio de la compra de terres, l'aigua i el medi ambient.

20:00: Acció de carrer

22:30: Vetllada amb activitats culturals i lúdiques.

Diumenge 22 de Juliol

10:00-14:00: Formació: Autogestió de la salut, un dret (dinamitza CGT)

16:30-20:30: Tallers autogestionats: *Salut i presons (Asdecoba).
*Repatriacions, CIES i dret a la salut universal. *Alimentació i salut.
*Centres penitenciaris, dones i violència de gènere.

22:30: Vetllada amb activitats culturals i lúdiques.

Dilluns 23 de Juliol

10:00-14:00: Formació: Dret a una vivenda digna: Vivendes buides i persones sense vivenda, lloguer social i dación en pagament (dinamitza PAH).

16:30-20:00: Tallers autogestionats: *Abetxuco-La vivenda com a lloc per a l'espai comunitari. *CSO la Tiradora. *Desobediència econòmica.
*Feminismes comunitaris.

22:30: Vetllada amb activitats culturals i lúdiques.

Dimarts 24 de Juliol

10:00-14:00: Formació: Economia de supervivència: Energia renovable, noves tecnologies, alimentació, intercanvi, transport, economia comunitària, tendes de segona mà (dinamitza Colectivo El Parke)

16:30-20:00: Tallers autogestionats: *Psicoafectivitat i música en els moviments socials. *Extremadura-Renta Básica de les Iguals (RBis). *28 anys de Lluita del Parke Alkosa. *Asdecoba-Economia comunitària.

20:00 Comiat

Més informació:
http://www.nodo50.org/tintodeverano/
zambrainiciativas@gmail.com

Organitzen: CGT-Acció Social, Baladre i Ecologistes en Acció.