CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Tinto de Verano” a Buenos Aires … de Salamanca del 21 al 24 de juliol

Dimarts, 19 abril, 2011

Aquest és el programa per al desenvolupament del que serà el TINTO DE VERANO 2011. AQUEST ANY ES DESENVOLUPARÀ DEL 21 AL 24 (inclusos tots dos dies), a Buenos Aires, a 5 km del centre de SALAMANCA.

Organitzat com en anys anteriors per: CGT, Ecologistes en Acció, Baladre, QdQ ...


- Eix transversal per treballar als matins: EXCLUSIÓ SOCIAL: MÉS QUE POBRESA

DIA 21 de JULIOL, a partir de les 11 h

1.- Els Barris com màquines d'exclusió, front a espais de convivència i reconciliació social ,...( dinamitza i introdueix gent de Baladre)

DIA 22 de JULIOL, de 10 a 14 h

2.- El Medi Rural com a espai de mercat, enfront de llocs per viure i terra per a l'alimentació de la humanitat, ... (Dinamitzen i introdueixen persones d'Ecologistes en Acció)

DIA 23 de JULIOL de 10 a 14 h

3.-Repressió en general i les Presons reflex d'una societat deshumanitzada, davant d'una societat sense presons que aposta per la justícia restaurativa ,...( dinamitza i introdueixen gent de Baladre)

DIA 24 DE JULIOL de 10 a 14 h.

4.- Els col.lectius amb major precarietat (els diferents, els "sense papers ",...), davant d'un món sense fronteres, de persones i no més ... (dinamització i introducció per les companyes de CGT)

- Eix transversal per treballar a les tardes: EINES PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Aquestes EINES TRANSVERSALS, SERAN tallers, distribuïts al llarg de les quatre tardes.

Els espais de Dissidència: Recuperar la terra, el públic, les ràdios comunitàries, els drets socials, els espais comunitaris, ...

Els espais de recuperació del sentit de la vida: Punts d'informació, sobirania alimentària, alternatives a les presons, la justícia restaurativa, ...

Espais per resituar l'economia: economia social i solidària, economia i gestió ètica, RBIs, ...

Espais per a unes noves xarxes socials: altres moviments socials, reivindicació al carrer per a visibilitzar (possible acció reivindicativa a Salamanca el dissabte cap a les 20.00 hores ),...

Conèixer-nos, intercanviar vivències i formes d'actuar entre els diferents grups, que portem més de 16 anys actuant juntes i embolicats (CGT, EeA i Baladre), i altres que vénen participant en diferents Tintos (QdQ, MOC, Plataforma Rural, ...)

.. És important recordar que s'obre el període per rebre propostes de TALLERS. Existint el compromís de EeA i de CGT a oferir-ne diversos, al llarg de les quatre tardes. Evitarem que coincideixin més de tres tallers en paral.lel, procurant desenvolupar un màxim de nou per tarda

- Eix transversal per treballar als matins: LA FESTA I EL LÚDIC FORMEN PART DE TOTA LLUITA SOCIAL

1 .- La música ... 2.-El teatre ... 3.-La poesia ... 4.-Cinema, vídeo, ...


EL PREU DEL TINTO-2011 PER PERSONA SERÀ IGUAL al de l'any anterior.

DONAREM moltíssima importància AL MOST D'ESTIU, comptant amb espais molt adequats per a això en el Barri de Buenos Aires, que com sabeu aquesta 5 km del centre de Salamanca.

DURANT LA TARDA DEL DISSABTE es realitzarà una ACCIÓ DE CARRER, que reforci les accions dels Dilluns al Sol que desenvolupen en aquesta ciutat diferents grups.

A finals del mes d'abril tindrem un díptic del TINTO-2011 per difondre'l.

LA PROPERA REUNIÓ DEL TINTO-2011 serà el dia 14 de MAIG, a CUENCA, on es tancaran els últims serrells.

Per a qualsevol aclariment, enviament de propostes, ... dirigir-se al correu de ASDECOBA ( asdecoba@terra.es )

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció