CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

TMB acomiada lluitadors. Vaga d’autobusos de TMB per la readmissió d’Andreu de Cabo, el 7 de febrer

Dijous, 7 febrer, 2013

Adhesiu_TMB_7_de_febrer.jpg

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT).
Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB

9´30 HORES CONCENTRACIÓ, davant el Jutjat Nº 20 a la Ronda de Sant Pere 41 per assistir al judici d’Andreu de Cabo i exigir la seva readmissió

Adhesiu TMB 7 de febrer. TMB acomiada lluitadors. Vaga d´autobusos de tmb per la readmissió d´andreu de cabo

Demà, dijous 7 de febrer, se celebrarà el judici per l'acomiadament del nostre company Andreu de Cabo i, com a protesta, els treballadors i treballadores d'Autobusos de TMB estem convocats a unavaga parcial (de 8 a 13 h). El motiu de la convocatòria és denunciar la repressió sindical i laboral que exerceix la Direcció de TMB sobre la plantilla d’autobusos i que ara es manifesta ambl’acomiadament de l’ex delegat de CGT Andreu de Cabo.

L’empresa d’Autobusos ha utilitzat arguments sense contingut real per a justificar l’acomiadament de l’Andreu, com el “baix rendiment”, el “caràcter anti-social” o el fet de “no cuidar els equips de l’empresa”, però el motiu real del seu acomiadament és, com sempre, la denúncia de les injustícies. Tot i que va deixar de ser delegat de la CGT, Andreu de Cabo ha continuat com a reppresentat nostre, i ha realitzat nombroses denúncies, entre les quals destaquem tres: la compra de material informàtic, pagat amb diners de TMB (diners públics) per a ús particular; desaparició de diners de l’empresa, i un cas d’assetjament sexual a les instal·lacions de TMB.

Finalment, volem recordar que els sindicats convocants de l’aturada de demà, CGT, ACTUB i PSA, representem la majoria dels conductors i conductores d’autobusos, i que per tant esperem que la vaga parcial sigui àmpliament seguida.

Us enviem adjunta la propaganda de convocatòria de la vaga.

Per a més informació:

SATURNINO MERCADER

Delegat de CGT d’Autobusos de TMB

676 70 50 62

Presentada la convocatòria de vaga d’Autobusos de TMB pel 7 de febrer al Departament d’Empresa i Ocupació

Les seccions sindicals de CGT, ACTUB i PSA a Autobusos de TMB hem entregat avui al Departament d’Empresa i Ocupació una convocatòria de vaga parcial (de 8 a 13 h) per al proper 7 de febrer. El motiu de la convocatòria és denunciar la repressió sindical i laboral que exerceix la Direcció de TMB sobre la plantilla d’autobusos i que ara es manifesta amb l’acomiadament de l’exdelegat de CGT Andreu de Cabo.

L’empresa d’Autobusos ha utilitzat arguments sense contingut real per a justificar l’acomiadament de l’Andreu, com el “baix rendiment”, el “caràcter anti-social” o el fet de “no cuidar els equips de l’empresa”, però el motiu real del seu acomiadament és, com sempre, la denúncia de les injustícies. Tot i que va deixar de ser delegat de la CGT, Andreu de Cabo ha continuat com a representant nostre, i ha realitzat nombroses denúncies, entre les quals destaquem tres: la compra de material informàtic, pagat amb diners de TMB (diners públics) per a ús particular; desaparició de diners de l’empresa, i un cas d’assetjament sexual a les instal·lacions de TMB.

Finalment, volem recordar que els sindicats convocants de l’aturada del proper 7 de febrer representem a la majoria dels conductors i conductores d’autobusos, i que per tant esperem que la vaga parcial sigui àmpliament seguida.

En document adjunt el cartell de convocatòria de la vaga.

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT).
Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB

21 de gener de 2013

Per a més informació:

SATURNINO MERCADER

Delegat de CGT d’Autobusos de TMB

676 70 50 62

- TWITTER CGT PSA

- WEB CGTPSA

- FACEBOOK CGT PSA

E-MAIL: cgt.autobusos.tmb@gmail.com