CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

TMB Bus: Andreu de Cabo ja torna a treballar, fent-se efectiva la sentència judicial de reincorporació a TMB

Dilluns, 18 març, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En el dia d’avui s’ha fet efectiva la reincorporació a la feina del company Andreu de Cabo desprès de que la empresa perdés el judici per acomiadament i aquest fos declarat nul pel jutjat de lo social 20 de Barcelona.

Un grup de treballadors havia preparat una petita rebuda amb xocolata calenta i pastes i tots els companys que començaven a treballar entre les 6 i les 8 s’han apropat a saludar a Andreu.

Avui desprès de vuit mesos d’una aberrant decisió de la direcció de TB s’ha pogut fer Justícia i restablir una situació que mai es tindria que haver donat.

La direcció de TB s’hauria de replantejar la seva estratègia als tribunals dels quals fa un clar abús i unes despeses de diner públic més que dubtosos contractant a uns dels Buffets d’advocats més cars de Catalunya, concretament ens referint a Garrigues Walker.

Aquesta direcció porta 4 demandes seguides contra CGT perdudes.

La sentencia de abonament del temps de l’entrepà, la sentencia que va absoldre als companys Garganté i Mercader de la acusació de penjar unes gravacions de converses entre comandaments a una web, la sentencia que declara que les ultimes convocatòries de vaga van ser legals i per últim la sentencia que declara nul l’acomiadament d'Andreu de Cabo.

Des de CGT-PSA bus demanem una profunda reflexió a la actual direcció de TB sobre l’ús que fa del diner públic i ens reservem les accions oportunes si no hi han canvis en aquestes males pràctiques.

CGT TMB BUS

Barcelona, a 18-03-2013

Per a més informació:

SATURNINO MERCADER

Delegat de CGT d’Autobusos de TMB

676 70 50 62

- WEB CGTPSA

- TWITTER CGTPSA

Imatge d´andreu de cabo, finalment readmès a TMB 18-3-2013

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció