CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

TMB Bus: Andreu de Cabo ja torna a treballar, fent-se efectiva la sentència judicial de reincorporació a TMB

Dilluns, 18 març, 2013

En el dia d’avui s’ha fet efectiva la reincorporació a la feina del company Andreu de Cabo desprès de que la empresa perdés el judici per acomiadament i aquest fos declarat nul pel jutjat de lo social 20 de Barcelona.

Un grup de treballadors havia preparat una petita rebuda amb xocolata calenta i pastes i tots els companys que començaven a treballar entre les 6 i les 8 s’han apropat a saludar a Andreu.

Avui desprès de vuit mesos d’una aberrant decisió de la direcció de TB s’ha pogut fer Justícia i restablir una situació que mai es tindria que haver donat.

La direcció de TB s’hauria de replantejar la seva estratègia als tribunals dels quals fa un clar abús i unes despeses de diner públic més que dubtosos contractant a uns dels Buffets d’advocats més cars de Catalunya, concretament ens referint a Garrigues Walker.

Aquesta direcció porta 4 demandes seguides contra CGT perdudes.

La sentencia de abonament del temps de l’entrepà, la sentencia que va absoldre als companys Garganté i Mercader de la acusació de penjar unes gravacions de converses entre comandaments a una web, la sentencia que declara que les ultimes convocatòries de vaga van ser legals i per últim la sentencia que declara nul l’acomiadament d'Andreu de Cabo.

Des de CGT-PSA bus demanem una profunda reflexió a la actual direcció de TB sobre l’ús que fa del diner públic i ens reservem les accions oportunes si no hi han canvis en aquestes males pràctiques.

CGT TMB BUS

Barcelona, a 18-03-2013

Per a més informació:

SATURNINO MERCADER

Delegat de CGT d’Autobusos de TMB

676 70 50 62

- WEB CGTPSA

- TWITTER CGTPSA

Imatge d´andreu de cabo, finalment readmès a TMB 18-3-2013