CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trampes als pressupostos. El cas de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Dijous, 9 octubre, 2014

Trampes als pressupostos

La història és per a recordar-la... per a poder-la revertir. I la CGT som dels que no oblidem! “A què estàs disposat a renunciar?”... Recordeu d’on va sortir i com moltes hi vàrem batallar en contra i a contracorrent? Totes i tots hem après moltes lliçons de la lluita conjunta i compromesa d’aquests darrers mesos i anys, tant des del sindicalisme combatiu com des dels simples llocs de treballs amb autoorganització. Juntes podem, i podem molt! I sense caure en triomfalismes ni posar-nos falses medalles, podem felicitar-nos mútuament pels èxits aconseguits fins ara.

Amb tot, ens cal continuar estant ben alerta amb aquesta direcció política i corporativa que ens continua obsequiant amb una de freda i una de calenta, amb els seus malabarismes distractors habituals. En la presentació de l’avantprojecte de pressupostos pel 2015...

RETALLADES?

Brauli Duart ens diu que es retreu d’aplicar-nos noves retallades al capítol 1. Amb trampa! A canvi NO aplicarà l’equiparació salarial a TOTA l’empresa CCMA, S.A. Deixarem que aquesta provocació ens torni a abocar en una lluita entre companys?

PAGA EXTRA?

El govern anuncia la seva renúncia a quedar-se amb el 7,14% dels nostres sous via el no pagament d’una “paga extra”. Amb trampa! Realment no està pressupostat, i sortirà de l’estalvi de 2,2M€ a costa dels forats productius deixats pels nostres companys afectats pel PAC. No els oblidem!

La CGT exigim que la direcció apliqui la partida prevista per a l’equiparació de categories d’ActivaMultimedia, i que no s’oblidi altre cop d’Interactiva ni de Catalunya Ràdio. Nosaltres no us oblidem!

La CGT no oblidem, i continuarem batallant per impedir que prosperin altres opcions sindicals en la línia de la cessió de drets ni l’acceptació voluntària de retallades de cap mena.

Per un nou Comitè capaç de canviar-ho tot!

Secció Sindical CGT-CCMA
Sant Joan Despí, 9 d’octubre del 2014
Twitter: @CgtCcma

Més informació:

- TWITTER CGT CCMA

- FACEBOOK CGT TELEVISIÓ DE CATALUNYA

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció