CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tramuntana: Jornades sobre anarquisme i alliberament nacional (Reus-Tarragona)

Dimecres, 12 gener, 2011

Les jornades Tramuntana, sobre anarquisme i alliberament nacional tindran lloc els mesos de gener, febrer i març a Tarragona i Reus. De moment fem públic el programa del gener i després ja informarem dels del febrer i el març.

Estan organitzades per un col·lectiu sense objectius ni programa. Bé, d'objectiu en tenen un de llarg i dens: fer les jornades "Tramuntana", sobre anarquisme i alliberament nacional que tindran lloc a Tarragona i Reus els mesos de gener, febrer i març d'aquest any 2011 que ara comença. El col·lectiu es diu Capdetrons.

Programa de Gener

- Divendres 21, 21h. Xerrada de presentació de les jornades.

Anarquisme i alliberament nacional: el cas dels Països Catalans”. Jordi Martí Font presentarà les jornades amb una xerrada panoràmica sobre l'anarquisme i l'alliberament nacional. Al local de la CGT del Baix Camp-Priorat (Raval Santa Anna, 13, 2n). Després, sopar al local de CGT a càrrec de Joves de CGT i festa al Bar Campus (c/ Sant Llorenç, 11) de Reus.

- Diumenge 23, 17h.

Tres personatges: Llunas, Brossa i Cortiella”. Joan Rocamora parlarà sobre Felip Cortiella, Núria Soler sobre Jaume Brossa i Jordi Martí sobre Josep Llunas. A l'Ateneu Popular l'Espina (Baixada de les Peixateries, 21) de Tarragona. Berenar a càrrec de l'Assemblea de Joves de Tarragona.

- Divendres 28, 19h

El nacionalisme de Bakunin” a càrrec d'Emili Cortavitarte; i “Cels Gomis, cultura popular i cultura obrera”, a càrrec de Salvador Palomar. Xerrada a l'Ateneu Popular l'Espina i sopar a l'Ateneu Llibertari Alomà (carrer Misser Sitges, 11) de Tarragona, a càrrec del grup probiblioteca de l'Ateneu.