CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Transports Metropolitans de Barcelona impedeix la seva feina al Comitè de Vaga

Dilluns, 3 març, 2008

Aquesta matinada del dilluns 3 de març, TMB, per mitjà dels Mossos d'Esquadra, ha comés una gravíssima vulneració del dret de vaga impedint al Comitè la seva feina de vigilància. En el marc de la primera jornada d'aturades en el servei públic d'autobusos de Barcelona, els piquets es concentraven a les quatre d'aquest matí en les cotxeres per a comprovar que tot estava en ordre i que es complien els serveis mínims. En una d'elles, l'empresa ha impedit l'entrada del Comitè de Vaga avisant als Mossos d'Esquadra, que han carregat contra els militants de CGT.

Després del consegüent tumult, un dels nostres companys ha sigut detingut, i roman en comissaria des de llavors. A les dotze d'aquest migdia, hi ha hagut una assemblea de treballadors en la Plaça de Catalunya a la que han acudit un miler de persones. En la dita assemblea s'ha decidit per unanimitat sortir tots i totes des d'allí cap a la comissaria on es troba detingut el company per a exigir la seva immediata posada en llibertat.

Des del Comitè Confederal de la Confederació General del Treball ens sumem a aquesta exigència. El nostre company ha de sortir immediatament en llibertat i sense càrrecs, ja que es trobava exercint un dret legítim. Així mateix, exigim també la fi d'aquest tipus de mesures, ja que no és la primera vegada que es duen a terme, que atempten contra els drets dels treballadors, i demanem que TMB respecti d'una vegada per sempre el dret de vaga dels seus conductors i conductores, recollit en aquesta Constitució a què tant apel·len quan els convé.

Gabinet de Premsa Confederal CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció