CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Traslladen en Franki a la presó Brians 2

Dimarts, 29 abril, 2008

Franki Llibertat

Aquest migdia del dimarts 29 d'abril se’ns ha comunicat el trasllat del nostre veí, company i amic Francesc Franki. Ha estat traslladat de la presó Model de Barcelona a la presó de Brians 2, a Martorell.

El col·lectiu de suport Solidaritat Antirepressiva de Terrassa veu en el moviment realitzat avui la voluntat de la Generalitat de Catalunya de desatendre la petició de revisió immediata del cas.


Considerem que hem pogut acreditar davant de totes aquelles persones, periodistes, juristes, institucions, etc, que han volgut, i amb el simple escrit de la sentència que condemna en Franki a dos anys i set mesos de presó, com ens trobem, avui en dia, entrat el segle XXI, davant d’un claríssim cas de repressió política que només pot entendre’s en el context de la lluita social, veïnal, sindical i política de la ciutat de Terrassa i de tota la comarca del Vallès Occidental.

Ho sabem i ho hem pogut demostrar! Ells ho saben i els ho hem demostrat!

Hem evidenciat que els diferents càrrecs que porten en Franki a la presó no han pogut ser imputats perquè els mateixos agents de la policia local neguen haver-lo identificat en aquella ja llunyana cercavila popular en contra de la bandera espanyola.

Hem acreditat el caràcter polític de tot el procés, la falsedat i hipocresia dels estaments judicials que en cap cas motiven les diferents negatives als recursos presentats.

I finalment, hem constatat, una vegada més, com la jutgessa del Jutjat Penal núm. 2 de Terrassa, amb la complicitat dels Mossos d’Esquadra, executen de manera bruta i traïdora l’ordre de presó sense comunicar-ho a les parts.

Per un drap espanyol, amb l’impuls inicial de l’Ajuntament de Terrassa, un antic fiscal militar, de coneguda ideologia feixista, es treu de la màniga la sentència que avui ens allunya el Franki de la seva Terrassa, dels seus companys i de la seva família.

Nosaltres no podem dir cap altra cosa que les mobilitzacions seguiran i seguiran... Perquè en Franki, des de dins de la presó continua lluitant també pel món més just que ens neguen, perquè en Franki fora al carrer, abans d’ahir i passat demà, mai s’ha deixat arronsar per cap amenaça judicial ni policial.

Nosaltres, amb en Franki, amb un company privat de llibertat, proclamem ben alt, que el que no ens han tret encara, ara ni mai, és la dignitat.

Per la llibertat d’en Franki, un sol crit, arreu dels Països Catalans:

Llibertat Presos i preses polítiques!

Franki de Terrassa, et volem a casa!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

29 d’abril de 2008