CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballador de Parcs i Jardins de Barcelona en vaga de fam

Dijous, 29 novembre, 2007

Avui dijous dia 29 de novembre, a partir de les 8 hores un treballador de Parcs i Jardins s'ha declarat en vaga de fam davant de la política privatitzadora, davant dels incompliments dels acords i davant de la repressió laboral i assetjament que pateixen molts treballadors de Parcs i Jardins.

L'Institut Municipal de Parcs i Jardins, Presidit per la regidora d'IC-EUiA Imma Mayol, està duent a terme una política de privatitzacions del servei municipal, sent les seves últimes externalitzacions part de la Poda de l'Arbratge i el Parc de les Aigües de Guinardó, a pesar que això incompleix els Estatuts de l'Institut i els acords firmats.

Després de les conversacions hagudes amb la direcció de l'Institut Municipal durant tot el dia, tant en la seu de Parcs i Jardins com en la Plaça Sant Jaume, on a partir de les 15 hores ens hem concentrat amb el company en vaga de fam i després de ser vistos per la presidenta Imma Mayol, que a girat la cara i ha entrat molt de pressa en l'Ajuntament, hem arribat a un acord amb la direcció de l'Institut perquè demà dia 30 de novembre es convoque la Comissió d'Interpretació del Conveni que havia sigut suspesa i el compromís de RRHH que es resoldran favorablement tots els casos de repressió i assetjament laboral.

Davant dels “compromisos” exposats per la direcció de l'Institut i entenent els companys que el principal és la salut del company, aquest ha deposat la vaga de fam a les 19 hores.

Esperem que l'Ajuntament, la Presidenta Imma Mayol i la direcció de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins hagin pres nota d'allò que s'ha succeït, i modifiquen la seva política privatitzadora i incomplidora dels acords i acabin amb la repressió laboral i assetjament que pateixen molts treballadors/es de Parcs i Jardins.

Perquè com pot haver vist, això només portarà que els treballadors/es de Parcs i Jardins radicalitzin i responen més contundentment a les seves provocacions.


Més informació: Blog de la Secció Sindical de CGT a Parcs i Jardins de Barcelona