CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballador de Parcs i Jardins de Barcelona en vaga de fam

Dijous, 29 novembre, 2007
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Avui dijous dia 29 de novembre, a partir de les 8 hores un treballador de Parcs i Jardins s'ha declarat en vaga de fam davant de la política privatitzadora, davant dels incompliments dels acords i davant de la repressió laboral i assetjament que pateixen molts treballadors de Parcs i Jardins.

L'Institut Municipal de Parcs i Jardins, Presidit per la regidora d'IC-EUiA Imma Mayol, està duent a terme una política de privatitzacions del servei municipal, sent les seves últimes externalitzacions part de la Poda de l'Arbratge i el Parc de les Aigües de Guinardó, a pesar que això incompleix els Estatuts de l'Institut i els acords firmats.

Després de les conversacions hagudes amb la direcció de l'Institut Municipal durant tot el dia, tant en la seu de Parcs i Jardins com en la Plaça Sant Jaume, on a partir de les 15 hores ens hem concentrat amb el company en vaga de fam i després de ser vistos per la presidenta Imma Mayol, que a girat la cara i ha entrat molt de pressa en l'Ajuntament, hem arribat a un acord amb la direcció de l'Institut perquè demà dia 30 de novembre es convoque la Comissió d'Interpretació del Conveni que havia sigut suspesa i el compromís de RRHH que es resoldran favorablement tots els casos de repressió i assetjament laboral.

Davant dels “compromisos” exposats per la direcció de l'Institut i entenent els companys que el principal és la salut del company, aquest ha deposat la vaga de fam a les 19 hores.

Esperem que l'Ajuntament, la Presidenta Imma Mayol i la direcció de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins hagin pres nota d'allò que s'ha succeït, i modifiquen la seva política privatitzadora i incomplidora dels acords i acabin amb la repressió laboral i assetjament que pateixen molts treballadors/es de Parcs i Jardins.

Perquè com pot haver vist, això només portarà que els treballadors/es de Parcs i Jardins radicalitzin i responen més contundentment a les seves provocacions.


Més informació: Blog de la Secció Sindical de CGT a Parcs i Jardins de Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció