CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballador de Smatsa Sabadell jutjat per incidents de la vaga de la neteja de 2005

Diumenge, 15 maig, 2011

Des del comitè d'empresa de Serveis Medi Ambient SA, l'empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus de la ciutat de Sabadell, volem posar en coneixement de la ciutadania la nostra preocupació a l'haver conegut en dates recents que un company de la nostra plantilla ha estat imputat en un delicte esdevingut en l'any 2005, en un carrer de la nostra ciutat.

Al company, se li acusa del bolcat d'uns contenidors enmig de la via pública, segons la descripció física que fa la policia municipal d'un grup de persones que van ocasionar l'incident. Descripció errònia ja que aquest company estava assistint aquest mateix dia i en aquest moment a una assemblea de treballadors.

Expressem així mateix el malestar de la plantilla, per no entendre que un fet ocorregut fa 6 anys, hagi de ser jutjat ara.

Recordem que durant l'any 2005, es va produir una vaga dels treballadors de la neteja i recollida de residus de la ciutat, la qual finalitzava amb un acord de conveni col·lectiu. Després d'això tot el comitè en ple va ser denunciat pels danys ocasionats durant la mateixa, sent retirats els càrrecs finalment. És per això que no assolim comprendre que ara es faci pagar a un company la responsabilitat que tenien en el seu moment totes les parts, Direcció de l'Empresa, Comitè, Plantilla i Ajuntament de la ciutat.

Finalment hem informat als treballadors de la plantilla, perquè puguin donar suport a aquest company el dia del judici, el qual se celebrarà el pròxim dia 18 de maig a les 9:45 hores en els jutjats de Sabadell.

Comitè d'empresa de Smatsa