CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadores i usuaris de la sanitat es mobilitzen el 21 d’octubre a l’Hospital Vall Hebron

Dimarts, 18 octubre, 2011

DIVENDRES, 21-O, TREBALLADORES I USUARIS JUNTES, A LES 11,30H, escales de l’Hospital General.

NI ACOMIADAMENTS, NI RETALLADES SALARIALS, NI RETALLADES DE SERVEIS.

La gerència dels hospitals de la Vall d’Hebron imposa a treballadores i usuaris el tancament de Consultes Externes i Quiròfans per tal de reduir el dèficit econòmic. Aquest tancament que serà de cinc dies al llarg del 2011, començarà el dia 21-0.

Aquest tancament no justificat, no consultat ni consensuat amb usuaris ni treballadores, propietaris de la institució de salut en quan servei públic al servei de la ciutadania, no resoldrà el dèficit econòmic del Vall d’Hebrón, és contrari al dret a la salut i allargarà les llistes d´espera.

Nosaltres, treballadors i usuàries de la Sanitat Pública tenim la convicció de que cal augmentar i no reduir el pressupost a la sanitat, que a Catalunya és només del 4,4% del percentatge del PIB, front el 7% de la UE.

I, tenim la convicció de que per afavorir l’estat de salut de la població catalana cal augmentar els impostos de les rendes més altes, reduir el frau fiscal, reduir la evasió fiscal, així con reestructurar tot el sistema sanitari. Justament tot el contrari del que fa el govern de la Generalitat.

EN DEFENSA DE LA SANITAT PUBLICA DE QUALITAT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció