CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors de Hewlett-Packard li fan escrache a l´empresa a Graphispag, Fira del sector, a la Fira de Barcelona

Dimecres, 17 abril, 2013

arton8961.jpg

TREBALLADORS DE HEWLETT-PACKARD LI FAN ESCRACHE A L'EMPRESA A GRAPHISPAG, FIRA DEL SECTOR A LA FIRA DE BARCELONA

Ha coincidit amb la presència de Felip Puig Conseller de Treball a qui li hem mostrat el nostre malestar i sol·licitat una reunió perquè exigeixi a la multinacional que no continuï destruint ocupació.

Davant la nul·la sensibilitat social i la nul·la voluntat de negociació, els treballadors denuncien els acomiadaments a la cara de la multinacional a la Fira de Barcelona.

Després de dos anys intentant aturar la sagnia d'acomiadaments perpetrada per HP, i davant dels més de 20 acomiadaments perpetrats l'últim mes, la representació sindical ha reprès les accions contra HP, en aquesta ocasió a l'estand que la multinacional nord-americana presenta a la fira Graphispag , a Fira Gran Via.

L'acte de protesta ha consistit en una asseguda, repartiment de díptics informatius als assistents, difusió de l'acció a Twitter i projecció de logos reivindicatius a l'estand, així mateix coincidint amb la presència del conseller de Treball, Felip Puig li hem fet arribar les nostres reivindicacions. Tot en defensa dels llocs de treball i per un pla d'ocupació que posi fi a la política laboral de Hewlett-Packard, que en aquest període de temps ja s'ha cobrat més de 200 llocs de treball.

Els sindicats esperem que aquesta convocatòria faci reflexionar als directius de Hewlett Packard i es posi fi a aquest llarg conflicte laboral. Anunciem que les mobilitzacions continuaran incrementant en intensitat fins a aconseguir el pla d'ocupació que aturi els acomiadaments salvatges.

L'etiqueta, Trending Topic #EscracheHP, ha estat sent el 2n Trending topic a l'Estat espanyol, i el més parlat a la xarxa social.

Més informació:

- TWITTER CGT HP

- FACEBOOK SECCIONS SINDICALS CGT HP

- YOUTUBE SECCIÓ SINDICAL CGT HP

- WEB CGT INFORMATICA

- BAMBUSER CGT INFORMATICA

Streaming via Bambuser #escracheHP:

Acción en Feria Graphispag contra despidos en HP from Coordinadora Informática CGT on Vimeo.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció