CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors de Hewlett-Packard li fan escrache a l´empresa a Graphispag, Fira del sector, a la Fira de Barcelona

Dimecres, 17 abril, 2013
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

arton8961.jpg

TREBALLADORS DE HEWLETT-PACKARD LI FAN ESCRACHE A L'EMPRESA A GRAPHISPAG, FIRA DEL SECTOR A LA FIRA DE BARCELONA

Ha coincidit amb la presència de Felip Puig Conseller de Treball a qui li hem mostrat el nostre malestar i sol·licitat una reunió perquè exigeixi a la multinacional que no continuï destruint ocupació.

Davant la nul·la sensibilitat social i la nul·la voluntat de negociació, els treballadors denuncien els acomiadaments a la cara de la multinacional a la Fira de Barcelona.

Després de dos anys intentant aturar la sagnia d'acomiadaments perpetrada per HP, i davant dels més de 20 acomiadaments perpetrats l'últim mes, la representació sindical ha reprès les accions contra HP, en aquesta ocasió a l'estand que la multinacional nord-americana presenta a la fira Graphispag , a Fira Gran Via.

L'acte de protesta ha consistit en una asseguda, repartiment de díptics informatius als assistents, difusió de l'acció a Twitter i projecció de logos reivindicatius a l'estand, així mateix coincidint amb la presència del conseller de Treball, Felip Puig li hem fet arribar les nostres reivindicacions. Tot en defensa dels llocs de treball i per un pla d'ocupació que posi fi a la política laboral de Hewlett-Packard, que en aquest període de temps ja s'ha cobrat més de 200 llocs de treball.

Els sindicats esperem que aquesta convocatòria faci reflexionar als directius de Hewlett Packard i es posi fi a aquest llarg conflicte laboral. Anunciem que les mobilitzacions continuaran incrementant en intensitat fins a aconseguir el pla d'ocupació que aturi els acomiadaments salvatges.

L'etiqueta, Trending Topic #EscracheHP, ha estat sent el 2n Trending topic a l'Estat espanyol, i el més parlat a la xarxa social.

Més informació:

- TWITTER CGT HP

- FACEBOOK SECCIONS SINDICALS CGT HP

- YOUTUBE SECCIÓ SINDICAL CGT HP

- WEB CGT INFORMATICA

- BAMBUSER CGT INFORMATICA

Streaming via Bambuser #escracheHP:

Acción en Feria Graphispag contra despidos en HP from Coordinadora Informática CGT on Vimeo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print