CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors de Joan XXIII de Tarragona s’han encadenat dues hores a l’hospital contra les retallades

Dimarts, 21 juny, 2011

Un grup de treballadors de Joan XXIII s’han encadenat durant un parell d’hores el dimarts 21 de juny a l’entrada principal de l’hospital per protestar contra les retallades.

Ho han fet convocats pel sindicat CGT i s’han encadenat al voltant d’un llit, simbolitzant un pacient en llista d’espera.

La protesta s’ha iniciat a les dues del migdia d’aquest dimarts i ha finalitzat a les quatre de la tarda.

Hi ha prest part, en diferents torns, una quarantena de treballadors.
Agustí Aragonès, membre de la CGT, assegura que segueixen les mobilitzacions malgrat les renovacions de contractes, que només serviran per cobrir baixes i vacances.

Diu que el centenar de persones renovades formaven part de la plantilla estructural de l’hospital i ara faran una feina diferent, pel tancament de plantes i quiròfans.

Temen que a l’octubre, quan finalitzen els nous contractes, puguin acabar al carrer.

La setmana vinent aparcaran les protestes, excepte la concentració setmanal, però deixaran un punt d’informació a l’entrada del centre.

Han fet un seguiment a Urgències de les persones que esperaven per ingressar a planta i en només una setmana han estat prop d’una cinquantena.

Aquest dimecres 22 de juny es tornaran a concentrar a les dues del migdia a les portes de l’hospital, un acte convocat per la Junta de Personal. Es tornarà a tallar el carrer doctor Mallafré, per tretzena vegada consecutiva.

Font: Tarragona Ràdio

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció