CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

TREBALLADORS DE SAS I DE COPO PARTICIPEN EN LA CONCENTRACIÓ CONVOCADA PER LA CGT DAVANT EL DEPARTAMENT DE TREBALL

Dijous, 8 març, 2007

Concentració SAS i Copo Fehrer

A les 12 hores del dia d'avui s'ha realitzat una concentració en el Departament de Treball per a denunciar el tancament de les empreses SAS i Copo Fehrer. A ella han assistit treballadors de les dues empreses i treballadors d'altres empreses afiliats a la CGT.

Concentració SAS i Copo Fehrer
Concentració SAS i Copo Fehrer
Els treballadors d'ambdues empreses han mantingut una reunió amb la sots-directora de Relacions Laborals, Montserrat Segura, a la que han informat de la situació en què es troben.

Respecte a la situació de SAS, i una vegada finalitzat el termini de 48 hores Donat per la Inspecció, ens ha confirmat que la Direcció d'aquesta empresa no ha presentat cap documentació, ni referent a la situació actual del tancament, ni al possible ERO que vulguin presentar.

Concentració SAS i Copo Fehrer
Concentració SAS i Copo Fehrer
Des de la CGT continuem instant a l'Administració a què actuï d'una manera conseqüent davant la irresponsable actitud de SAS i valorem la seva disposició a actuar contra SAS si no es compleixen els termes del requeriment.

Des de la CGT continuem denunciant el menyspreu que mostren els directius de l'empresa SAS, ja que segueixen saltant-se les normes que marca la legislació vigent.

ELS TREBALLADORS CONTINUEN AMB EL TANCAMENT