CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors de SAS interpel·len al president Montilla en l’acte institucional de l’11 de Setembre davant la tomba de Rafael Casanova

Dilluns, 13 setembre, 2010

jpg_158.jpg

Durant la protesta en defensa dels seus llocs de treball li van expressar el seu desacord amb el tancament de SAS. Els treballadors de SAS reclamen a la Generalitat que sigui retirat l'ERO i readmesos tots els treballadors per mitjà d'una subrogació. Portaven un taüt que simbolitzava on els estaven portnt les ajudes públiques que es donen a empreses com SEAT.

A les 9:30 del dissabte 11 de setembre va passar el Sr Montilla pel lloc on els treballadors s'estaven manifestant. Seguidament el Sr Montilla s'ha parat i ha conversat amb Miguel, membre del Comitè d'Empresa per CGT, que li ha expressat el seu desacord amb la decisió de SEAT de tancar SAS i li ha demanat que intercedeixi pels treballadors de SAS: “vostès que donen milions d'ajudes a SEAT ara tenen l'obligació de protegir als treballadors que, com nosaltres, estant dintre de SEAT ens tiren per la porta de darrere”. També li han explicat que la negociació hauria de ser dintre del centre de treball, i no acomiadats amb el xantatge de veure't en l'atur si no acceptes la pèrdua de drets. També se li va manifestar que després de l'Assemblea prevista pel dilluns li enviarien un manifest amb la valoració de la segona reunió en el CMAC i les reivindicacions dels acomiadats.

Els treballadors portaven un taüt que simbolitzava on els estaven portant les ajudes públiques que es donen a empreses com SEAT. Aquest taüt seria presentat el dilluns dia 13 a les 10h en la porta principal de SEAT perquè no se'ls oblidi que ells són els responsables de l'acomiadament de 124 treballadors de la factoria de SEAT a Martorell. Els treballadors de SAS han decidit que aquesta porta principal de SEAT serà el seu local social mentre no siguin readmesos en els seus llocs de treball. Els treballadors de SAS han estat acompanyats per Diego Rejón, company del Comitè d'Empresa de SEAT i de CGT, que els ha prestat el su suport en tot el conflicte. Els treballadors de SAS reclamen a la Generalitat que sigui retirat l'ERO i readmesos tots els treballadors per mitjà d'una subrogació.

Secció Sindical CGT SAS