CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Treballadors/es de Valoriza (Neteja Viària i Platges de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú), en lluita per un conveni digne

Dimarts, 19 agost, 2014

Neteja Viària i Platges de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú , en lluita per un conveni digne

Després de sis mesos de negociació per intentar arribar a acords per a la signatura d'un nou conveni digne per als treballadors, ens hem trobat amb la pitjor versió de la mala fe en negociar les pretensions de l'empresa són de més retallades.

Davant d´això la CGT planta cara al "politiqueig" i al capitalisme, sempre ens volen empobrir al poble. Des del comitè d'empresa amb majoria de CGT, farts que els treballadors paguem una crisi que no hem creat i de la manipulació política i empresarial , els 83 treballadors de la plantilla diem prou ja, votant per unanimitat en assemblea una vaga parcial indefinida per defensar els nostres drets i el dels ciutadans que paguen els seus impostos per tenir la seva ciutat neta no perquè multinacionals facin negoci amb l'equip de govern de torn (CiU).

Ha passat un any des que hem estat acampats a la Plaça de la Vila a raó d'unes retallades implantats pel govern de CiU que afectava directament els treballadors amb acomiadaments i baixades salarials del 25% amb la lluita incansable de la CGT hem aconseguit que aquestes retallades es derivessin en coses que no afectessin llocs de treballs i salaris per exemple (allargar amortització vehicles, etc)

Ara la lluita és per un conveni just i digne no pot ser que aquestes grans empreses incrementin els seus beneficis i alhora vulguin baixar salaris i retallar drets adquirits amb molta feina i sacrifici.

El 100% dels treballadors actius de la neteja viària i platges estan secundant la vaga parcial dia dilluns i divendres les tres primeres hores de la jornada també tenim els dos centres de treball empaperats amb les nostres reivindicacions, mobilitzacions a la Plaça de la Vila cada dia de vaga i com una altra mesura de pressió la plantilla fixa s'ha negat a treballar dies festius mentre duri el conflicte.

Des de Vilanova i la Geltrú, comitè neteja viària i el seu president John Froste (CGT) agraeixen el suport rebut pel SP de CGT Catalunya i per la gent que ha brindat el seu suport incondicional. Moltes gràcies.

CGT Valoriza Servicios medioambientales (Neteja Viària i Platges de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú)

Més informació:

- FACEBOOK CGT GARRAF-ALT PENEDÈS

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció