CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trentè tall de la Gran Via a l’Hospital de Bellvitge

Dimarts, 11 octubre, 2011

Cartell 30 tall

Com ja sabreu a L'Hospital de Bellvitge portem lluitant contra les RETALLADES A SANITAT des-de el passat 6 d'Abril, tallant cada dimecres la Gran Via a l'alçada de l'Hospital de Bellvitge a les 13h. El proper 12 d'Octubre volíem aprofitar per compartir amb totes i tots vosaltres el que serà el nostre TRENTÈ TALL DE GRAN VIA, volíem aprofitar perquè a més és un dia festiu, i molta gent que fa temps que voleu participar de aquesta lluita normalment els dimecres a les 13h esteu treballant.

També perquè pensem que las treballadores i treballadors de L'Hospital així com el Usuaris que han dut a terme aquesta lluita amb una constància imparable, mereixem que tothom i tot-dones els fem una mica d'homenatge per la seva constància, perquè aquesta lluita l'han dut a terme per tots nosaltres, pel nostre dret a la vida.

Es hora de que els hi fem suport, no us sembla?.

També us volem informar de que aquest 12 d'Octubre s'uneix a la nostra lluita ANONYMOUS, sí, sí, com ho sentiu. Anonymous també es usuari de la Sanitat Pública, i ja sabeu que ni oblida ni perdona.

Secció Sindical de CGT a l'Hospital de Bellvitge.