CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trentè tall de la Gran Via a l’Hospital de Bellvitge

Dimarts, 11 octubre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell 30 tall

Com ja sabreu a L'Hospital de Bellvitge portem lluitant contra les RETALLADES A SANITAT des-de el passat 6 d'Abril, tallant cada dimecres la Gran Via a l'alçada de l'Hospital de Bellvitge a les 13h. El proper 12 d'Octubre volíem aprofitar per compartir amb totes i tots vosaltres el que serà el nostre TRENTÈ TALL DE GRAN VIA, volíem aprofitar perquè a més és un dia festiu, i molta gent que fa temps que voleu participar de aquesta lluita normalment els dimecres a les 13h esteu treballant.

També perquè pensem que las treballadores i treballadors de L'Hospital així com el Usuaris que han dut a terme aquesta lluita amb una constància imparable, mereixem que tothom i tot-dones els fem una mica d'homenatge per la seva constància, perquè aquesta lluita l'han dut a terme per tots nosaltres, pel nostre dret a la vida.

Es hora de que els hi fem suport, no us sembla?.

També us volem informar de que aquest 12 d'Octubre s'uneix a la nostra lluita ANONYMOUS, sí, sí, com ho sentiu. Anonymous també es usuari de la Sanitat Pública, i ja sabeu que ni oblida ni perdona.

Secció Sindical de CGT a l'Hospital de Bellvitge.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció