CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tres-centes persones es van manifestar a Girona per demanar la llibertat de Núria Pòrtulas

Diumenge, 15 abril, 2007

La manifestació convocada pel col·lectiu de suport a Núria Pòrtulas va reunir unes tres-centes persones. Els assistents es van concentrar al davant de la sots-delegació del govern a Girona i van continuar la marxa per la carretera de Barcelona, on es van sentir crits contra el conseller d'Interior, Joan Saura.

VILAWEB - DIUMENGE, 15/04/2007 - 06:00h .- Recordem que Pórtulas roman empresonada des de començament de febrer a Madrid acusada de pertànyer a organitzacions anarquistes.

El grup de suport organitza accions cada setmana per denunciar la seva situació i la detenció sense cap acusació en ferm.

Veus contra la detenció de Pòrtulas

Aquesta setmana representants socials i culturals han participat en un acte a Barcelona. Oleguer Presas hi va llegir un manifest, ja signat pel filòsof Josep M. Terricabras, l'escriptor Matthew Tree, els actors Joel Joan i Carles Canut, i els músics Joan Reig i Manu Chao. El manifest exigeix a l'Audiència Nacional espanyola que deixi en llibertat la noia i al departament d'Interior del govern català, que reconegui la seva innocència i posi fi a la criminalització dels moviments socials.