CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tres-centes persones es van manifestar a Girona per demanar la llibertat de Núria Pòrtulas

Diumenge, 15 abril, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La manifestació convocada pel col·lectiu de suport a Núria Pòrtulas va reunir unes tres-centes persones. Els assistents es van concentrar al davant de la sots-delegació del govern a Girona i van continuar la marxa per la carretera de Barcelona, on es van sentir crits contra el conseller d'Interior, Joan Saura.

VILAWEB - DIUMENGE, 15/04/2007 - 06:00h .- Recordem que Pórtulas roman empresonada des de començament de febrer a Madrid acusada de pertànyer a organitzacions anarquistes.

El grup de suport organitza accions cada setmana per denunciar la seva situació i la detenció sense cap acusació en ferm.

Veus contra la detenció de Pòrtulas

Aquesta setmana representants socials i culturals han participat en un acte a Barcelona. Oleguer Presas hi va llegir un manifest, ja signat pel filòsof Josep M. Terricabras, l'escriptor Matthew Tree, els actors Joel Joan i Carles Canut, i els músics Joan Reig i Manu Chao. El manifest exigeix a l'Audiència Nacional espanyola que deixi en llibertat la noia i al departament d'Interior del govern català, que reconegui la seva innocència i posi fi a la criminalització dels moviments socials.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció