CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trobada a Al Hoceima entre la CGT i l’Associació Nacional de Diplomats en Atur del Marroc, de l’1 al 4 d’abril

Dijous, 4 març, 2010

La ciutat de Al Hoceima o Alhucemas (anomenat per molts locals Biya) és ciutat portuària al Mar Mediterrani, una de les principals ciutats del Rif i la capital de la regió Taza-Al Hoceima-Taounate, al Marroc. Entre els dies 1 i 4 d'abril de 2010 acollirà una trobada entre delegacions de la CGT i de l'ANDCM, associació amb la qual mantenim estretes relacions.

Dijous 1 d'abril.- Trobada de comunicació entre les organitzacions assistents. Debat obert, intercanvi de material i de coneixements.

Divendres 2 d'abril.- Taula rodona sobre experiències de lluita - Les lluites de la ANDCM - Les lluites de desocupats a Rabat - La lluita del poble de Tamassint després del terratrèmol - Lluites dels moviments socials a Andalusia: habitatge digne, centres socials, migracions… - Mobilitzacions cap a la vaga general (CGT)

Dissabte 3 d'abril.- Festa intercultural

Diumenge 4 d'abril.- Míting públic

Durant la setmana, es mostrarà l'exposició: “La revolució llibertària: 1936-1937” en el local de l'Associació de Dones del Rif. El dimecres 31 de març, s'inaugurarà l'exposició amb una xerrada del company Paco Zugasti.

El preu aproximat del viatge (incloent vaixell, transport a Alhucemas i allotjament) seria aproximadament de 100 euros. L'allotjament seria llogar una o dos apartaments segons assistents. La trobada està oberta a altres col·lectius que estiguin interessats a participar, no exclusivament a afiliats de CGT.

Se sortiria el dimecres al matí en el vaixell Tarifa-Tànger per a estar a Alhucemas a la tarda. En principi es compta amb dos cotxes. Anem a mirar també la possibilitat d'anar per Melilla però pot ser més car i de temps igual.

Per a apuntar-se: fins al 20 de març (agustinacosta@wanadoo.es)

Us recordem que l'ANDCM de la província de Alhucemas està portant a terme lluites molt importants i que és important per a ells el que acudim companys per a expressar el nostre suport sobre el terreny.

Agustín Gómez, del Grup de Treball de Relacions amb el Magrib de CGT-Andalusia