CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trobada a la UB-Central el 21 i 22 de Febrer contra Bolonya

Divendres, 13 febrer, 2009

El dia 11 de Febrer ens vam reunir estudiants de les assemblees d'institut d'Alella, de Vilassar, de Sabadell (MAES) i Cerdanyola (ALEC), junt amb estudiants de la UB-Central ocupada, a plaça Universitat, Barcelona.

Nosaltres havíem convocat el dia 21 de Febrer, una trobada de Assemblees d’ institut a nivell de Països Catalans (també tenim present fer una trobada a nivell estatal i del principat) per coordinar-nos.

Resulta que també el dia 21, les assemblees d'universitat tenien plantejat fer una Assemblea general.

D'aquí va sorgir una proposta:

Instituts i Universitats ens reunirem per separat i debatrem sobre diferents temes el dia 21 de Febrer.

Després el dia 22 va sorgir la proposta de pel matí fer una trobada d'instituts i universitats i posar coses en comú.

Llavors per la tarda havíem pensat d'avisar a totes les empreses actualment en lluita de Catalunya, als moviments socials i a plataformes.

Per la tarda la nostra idea es que es faci debat sobre com unificar les lluites i quins han de ser els nostres objectius a aconseguir. Sabem que segurament no surti res sòlid d'allí, però obrir un espai de debat obra la possibilitat real d'unificar les lluites.

Per això us convidem a participar el dia 22 de Febrer a les 16h a la UB-Central, al costat de Plaça Universitat.

Us demanem que si esteu d'acord ens ajudeu a fer la màxima difussió possible als instituts, centre de treball, assemblees de barri, AMPAS, moviments socials, organitzacions, sindicats, a tothom que vulgui assistir.

Entre tots/es pararem aquesta ofensiva!

Ens veiem!