CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trobada Delegats/des de Prevenció de CGT de Catalunya, el 24 d’octubre a Can Batlló (Sants-BCN)

Dissabte, 18 octubre, 2014

Trobada Delegats/des de Prevenció de CGT de Catalunya, el 24 d'octubre a Can Batlló (Sants-BCN)

El proper divendres 24 d'octubre de 10h a 14h es portarà a terme una Trobada de Delegats/des de Prevenció de CGT de Catalunya a Can Batlló (al barri de la Bordeta/Samts, Carrer Constitució 19).

L'objectiu de la Trobada és crear una espai de cooperació i ajuda mútua entre les persones que portem a terme feines relacionades amb la Salut Laboral dins CGT de Catalunya. Alhora, volem posar sobre la taula les necessitats pràctiques i reals dels Delegats de Prevenció, estructurant una agenda comuna de treball en temes de formació, recursos, models per a presentar denúncies a Inspecció, Guies Pràctiques, …

A CGT de Catalunya hi ha Delegats/des de Prevenció amb experiència i coneixements en múltiples àmbits, que entenem poden ser aprofitades per altres Delegats/des de Prevenció o afiliats/des que fan feina en matèria de Salut Laboral. Sense poder ser exhaustius (doncs encara es podrien citar molts més) tenim Delegats/des de Prevenció amb llarga experiència en qüestions pràctiques (denúncies a Inspecció, …) , altres que han fet grans treballs premiats en matèria d'ergonomia (FESIM-Metall), altres Físics Nuclears (Sincrotró-Alba) o que han portat a terme campanyes estatals pels afectats per l'Amiant (Honeywell/Federal Mogul), entre molts d'altres.

Volem posar en comú tot aquest coneixement i experiència en matèria de Salut Laboral, i fer xarxa i suport mutu per a col·laborar entre tots i totes per fer més efectiva la nostra lluita en Prevenció de Riscos Laborals.

La trobada s'iniciarà a les 10h amb una Roda de Presentacions dels diferents Delegats de Prevenció participants, i unes breus intervencions de representants d'algunes empreses on s'ha dut a terme experiències interessants en aquesta matèria:

- Sincrotró-Alba (Sabadell), d'investigació física i química
- Correus (Barcelona), respecte a la experiència en el reconeixement de mobbing i els riscos psicosocials
- Honeywell/Federal Mogul (El Prat de Llobregat), respecte a la lluita dels i les treballadores afectades per l'Amiant
- SEAT (Martorell), respecte als riscos ergonòmics al metall

Posteriorment ens dividirem en Grups de Treball per a posar en comú necessitats i problemes comuns de diferents àmbits d'actuació, amb l'objectiu de poder compartir quines formacions o materials ens serien més útils. Fins ara els Grups de Treball ja preparats són Amiant, Metall, Riscos Psicosocials i Investigació física i química, però estem oberts a propostes de Delegats/des per crear més Grups de Treball.

Us esperem!
Fem Xarxa i Suport Mutu en matèria de Salut Laboral!
O els seus beneficis o la nostra Salut!

Secretaria de Salut Laboral de CGT de Catalunya
Salutlaboral@cgtcatalunya.cat
@Salut_Lab_CGT

Més informació:

- TWITTER SALUT LABORAL CGT CATALUNYA

- PÀGINA FACEBOOK CGT CATALUNYA