CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Trobada d’entitats contra l’especulació i la destrucció del territori al barri de Sagrada Família (Barcelona)

Divendres, 17 octubre, 2008

Els propers dies 7 i 8 de novembre tindrà lloc al barri de la Sagrada Família (Barcelona) una trobada de les entitats i col·lectius dels Països Catalans que treballen contra l'especulació i la destrucció del territori. La Trobada l'organitzen l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord (AJEN) i el Grup de Suport a en Jona.

El fet que ens ha impulsat a dinamitzar una Trobada d'aquest caire és el ja conegut cas repressiu del nostre company Jona, al que li poden caure 8 anys de presó i 3.000 euros de pena-multa per haver participat en una manifestació convocada pel Col·lectiu en defensa del Forat de la Vergonya, el passat 5 d'octubre de 2006.


Tot i això, la Trobada vol anar més enllà de la denuncia d'aquest cas repressiu. Volem convertir aquest esdeveniment en un punt de difusió i sensibilització amb les diferents causes i lluites en defensa del territori i contra l'especulació urbanística als Països Catalans. Durant els dos dies que dura la Trobada aprofitarem també per denunciar la dotzena edició del Barcelona Meeting Point, congrés internacional que aplega tots els actors de la màfia immobiliària i que es celebra aquests mateixos dies.

Perquè l'especulació ha enriquit a uns pocs i l'hem pagada entre tots, us convidem a assistir a aquesta fira i conèixer de primera mà les protestes i reivindicacions de diferents persones i col·lectius que han alçat la veu en contra de la destrucció del nostre territori.

Programació

Divendres 7 de novembre

Xerrada: "Especulació i repressió, el cas Jona". A càrrec de David Fernández (Periodista), Jordi Busquets (Advocat) i en Jona

A les 19 h a l'Espai 210 (C/ Padilla 210)

Dissabte 8 de novembre

Trobada d'entitats

Al Carrer Marina, davant la Sagrada Família

- 11 h: Fira i activitats infantils

- 12 h: Taula rodona sobre especulació

- 13 h: Actuació de Feliu Ventura

- 14'30 h: Paella popular

- 16 h: Parlaments

Mira també:

www.joveseixample.cat

www.absoluciojona.org

absoluciojona (nospam) joveseixample.cat