CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

UGT = Vergonya . Comunicat CGT SEAT Componentes

Dimecres, 11 febrer, 2015

Demà és dimecres i jornada de reflexió,així que una fulla plena de mentides requereix una ràpida contesta. UGT utilitza allò de “difama que alguna cosa queda”. Bé, doncs anem a desmentir-ho tot.

Les mentides del sindicat "pseudosocialista", en la seva darrera fulla requereixen doncs una ràpida contestació.

Al següent enllaç:
http://www.cgtbarcelona.org/cgtgearbox/index.php/comunicados/13-administraciones/152-requerimiento-inspeccion-contratos-en-fraude-de-ley
es pot accedir al requeriment en el que s'exigeix a l'empresa que en 5 mesos TOTS els contractes dels aleshores eventuals passin a fixes...i això gràcies a qui? No fou gràcies a la UGT.

L'Empresa va incumplir el requeriment, va fer a una part fixes i a altres els va passar a ETT, també en forma irregular. CGT també va lluitar i vam fer que varis dels contractes d´ETT fossin considerats no vàlids per inspecció:
http://www.cgtbarcelona.org/cgtgearbox/index.php/comunicados/13-administraciones/166-requerimiento-inspeccion-e-t-t-2013

Amb aquest resolució vam anar als tribunals, en solitari, ja que els sindicats pseudosocialista i comunista es van desentendre´s. O sigui, la majoria del Comitè d´Empresa es va desentendre, i per a més vergonya, tal com l´Empresa ha anat fent contractacions, aquests sindicats han anat darrera d´ells a demanar-los l´afiliació.
L´únic que ha fet UGT pels companys d´ETT, ha estat pactar amb l´Empresa la seva utilització.

Just el día després de que (per denúncia de la CGT), la Inspecció de Treball li donés un clatallot a l´empresa per ubicar a personal d´ETT en llocs de superior categoria sense pagar-los el salari corresponent, ni tindre opció a promocionar, ni formar-los..... l´empresa li va plantar a UGT un acord per a legitimar aquesta moderna tracta d´esclaus/ves, incloent punts que pretenen fer un "diblada" a el que la CGT denunciàvem.
http://www.cgtbarcelona.org/cgtseatmartorell/documents/120907_Acuerdo_ETT_SEAT.pdf

Quan plantegem denúncia per conflicte col.lectiu, NO es va retirar la denúncia, simplement els companys ja no estaven a l´empresa, i no hi tenir lloc... d´aqui a perdre, hi ha llarg recorregut.

COM US ATREVIU A ACUSAR A NINGÚ?

Però a més………. Vosaltres aneu a dir-nos el qué?, si teniu afiliats de 1ª i de 2ª classe.

Vosaltres que esteu al sindicalisme per treure'n partit, firmant el que us posi l'Empresa a davant, pensant en el vostre benefci i el d'un grapat d'acòlits encara que això suposi que una majoria perdi drets aconseguits amb les lluites d'anys.

Vosaltres que utilizeu les hores sindicals per a passejar i fer relacions públiques pel taller.

Quantes denúncies heu posat? Sabeu on hi cal ana per a posar una denúncia?
Qualsevol Delegat de CGT us dóna mil voltes a qualsevol de vosaltres, que amb sort sabeu arribar a l'Empresa sense perdre-us. Així que si feu referència a un suposat delegat de CGT que supossadament us va demanar ajuda que no sigui el dia abans de la jornada de reflexió, haver-ho denunciat en el seu dia, que nosaltres haguessim actuat en conseqüència. Aquesta és la vostra política, no la nostra.

El vostre sindicalisme i el vostre bon fer es demostra en tots els casos de corrupció (Bankia, cursets de formació, ERO’s a Andalusía, etc, colocacions a dit a la nostra empresa).

UGT, NO GRÀCIES

SECCIÓ SINDICAL CGT SEAT COMPONENTES
.

Més informació:

- TWITTER CGT SEAT COMPONENTES

- WEBLOC CGT SEAT DOMPONENTES

- WEB CGT SEAT COMPONENTES

- YOUTUBE CGT SEAT COMPONENTES

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció