CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Últim comunicat vaga contrates i subcontrates Telefònica. Assemblea general el 5 de setembre

Divendres, 3 agost, 2007

Aquesta reunió realitzada el 25 de juliol va començar amb diverses coses en l'agenda. Es tractava de valorar com havia anat la vaga, de decidir sobre la continuïtat de la mateixa i de plantejar algunes qüestions com ofertes de negociació en algunes empreses que ho havien plantejat.

La vaga es va valorar molt positivament, ratificant l'exposat en el comunicat anterior. Hem fet un desplegament organitzatiu i informatiu molt bo i hem aconseguit afectar greument a la producció. A partir d'aquí, es van plantejar dues postures bàsiques: la de continuar el divendres 27 de juliol i la de suspendre temporalment la vaga (sense desconvocar-la) fins a setembre. Van sortir i es van debatre arguments molt interessants, i al final es van prendre els següents acords:

1.- Enviar una carta a les empreses de contracta instant-los a negociar aspectes bàsics de les reivindicacions, com salaris, jornada, contractació i salut laboral. Els donem un temps per a respondre i per a difondre nosaltres entre els i les treballadores aquesta oferta de negociació. Instar a la Generalitat que convoqui de nou a la mediació, ara que ja hem demostrat que som un col·lectiu capaç de convocar i executar amb èxit una vaga.

2.- Suspendre la vaga fins al 15 de setembre, data que es reunirà la taula de negociació UGT-CCOO amb la patronal. L'objectiu serà pressionar a aquesta taula perquè la negociació sigui efectiva i no una mera pantomima dels seus components.

3.- Convocar l'assemblea general de treballadors de contrates, subcontrates i autònoms per al dimecres 5 de setembre, a les 19:30h en la central de Paral·lel. Aquí hauríem de decidir si la vaga, a proposta de diversos companys, varia de format i la fem de dilluns a divendres, excloent el cap de setmana, però estrenyent en els dies laborables.

4.- Acudir a les reunions plantejades per empreses com Cobra o Abentel, mantenint principis bàsics com: no divisió de la negociació en empreses soltes; unitat de personal de contrates, subcontrates i autònoms, rebuig de qualsevol clàusula que impedeixi seguir amb la mobilització conjunta, etc. Cal procurar que el cas de Teleco no es repeteixi.

5.- Mantenir durant el mes d'Agost un servei d'atenció sobre represàlies empresarials: acomiadaments, discriminacions o qualsevol altra barbaritat empresarial. Els telèfons de contacte són 619.948.947 i 93-430-50-00 .

6- Reunió tècnica del comitè de vaga el 8 d'Agost, dimecres, a les 19:30 en Paral·lel, com de costum. Aquesta reunió serà oberta a qui vulgui acudir.

Sense més temes que tractar, vam donar per finalitzada l'assemblea, remarcant tot el que s'ha fet fins al moment, que és molt, i les concessions que ja es comencen a veure en diferents empreses. La mobilització conjunta i la lluita coordinada són les nostres eines per a avançar.

Uneix-te tu també a la lluita i vine a la pròxima assemblea.

ASSEMBLEA GENERAL, DIMECRES 5 DE SETEMBRE CENTRAL DE PARAL·LEL, METRO POBLE SEC (L3) O PARAL·LEL (L2 I L3)

Com sempre, més informació en el blog-web:
www.teleafonica.net