CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Última Ruta Biòfila a Barcelona

Dimecres, 2 novembre, 2011

Hola companys i amics, aquest diumenge 6 de novembre fem la última Ruta Biòfila, i voldriem convidar-vos al festeig que suposa. Os deixo un link amb documents relacionats per que obriu boca.

http://malesherbes.blogspot.com/search/label/Ruta%20Bi%C3%B3fila

"A través dels parcs i jardins de Barcelona, la Ruta biòfila ens apropa al jardí Costa i Llobera, al parc del Centre del Poble Nou, als antiaeris del Parc dels Tres Turons, al jardí Eclèctic del Laberint d'Horta i a la masia de Can Soler a Collserola on dinarem i més...

La biofília, els nostres lligams innats amb tot el que es viu, i la història de la nostra ciutat fan de fil conductor de la Ruta.

Les visites son guiades, el transport un autocar cooperatiu. La ruta en sí representa en la pràctica, un dia d'esbarjo, cultural i lúdic en el que compartir transport, menjar i el gaudi col·lectiu. A l'hora que ens apropem a les lluites veïnals, denunciem els constants despropòsits (per dir-ho suau), que pateixen els nostres parcs i jardins i de retruc la genteta que pobla la ciutat.

Convidem tothom que encara no l'hagi disfrutat s'apunti a la propera sortida del 6 de novembre, la tardor es molt especial als nostres parcs".

Una forta abraçada i fins aviat,

Carlos i Juli

Per apuntar-vos:

Carlos 637 220276

Secció Sindical de la CGT a Parcs i Jardins.