CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un 90% de la plantilla segueix la vaga a Unipost

Dimarts, 17 juny, 2008

El 90 % de la plantilla l'empresa UNIPOST de Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Saragossa, Màlaga, Córdoba, Granada, Santander, Logroño, etc., han secundat la jornada de vaga de tres hores que va començar el dilluns 16 de juny i esta previst que duri fins al dia 15 de Juliol.


Aquesta empresa de repartiment del correu privat es dedica a la distribució de correspondència de clients com Telefònica, la Caixa, CajaMadrid i altres grans empreses.

El volum de correu acumulat a Barcelona en la 1ª jornada de vaga és d'uns 400.000 objectes postals, el repartiment diari aproximat és de 1.200.000.

Aquest dilluns s'ha realitzat una reunió a Madrid entre el Comitè Intercentres i l'empresa, però no s'ha arribat a cap acord, per falta de propostes per part de l'empresa que no assumeix les reivindicacions dels treballadors. Ambdues parts es tornaran a reunir el dimecres 18 de juny, que ja es duran 3 dies de vaga.

Aquestes aturades han estat convocades per CGT i la resta de Sindicats que formen el Comitè Intercentres per a desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu que es troben en punt mort. La reivindicació bàsica és que s'igualin de salaris entre tots els treballadors de Unipost a l'Estat espanyol.

Unipost actualment té una plantilla aproximada de 2600 treballadors, 500 d'ells a Barcelona, amb una facturació que s'ha anat incrementant any rere any des de l'any 2004 i amb més de 500 milions d'enviaments gestionats a l'any i 15.000 empreses-clients.

Secció Sindical CGT Unipost