CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un centenar de persones es concentren davant la Delegació del Govern a Barcelona dins la jornada internacional contra la repressió del 28J

Diumenge, 29 juny, 2014

Avui 28 de juny ens hem concentrat un centenar de persones enfront de la Delegació de Govern a Barcelona a partir de les 17.15 hores tallant el tràfic durant 30 minuts, perquè rebutgem la imminent entrada a la presó de Carmen i Carlos i de qualsevol altra persona compromesa en les lluites socials i sindicals.

El codi penal és molt dur amb qui lluitem per un món millor. Els banquers i els polítics encausats en temes penals enfonsen als països i a les persones creant enormes borses d'exclusió social i no obstant això la justícia els tracta amb guant de plata, solament cal veure com s'han tractat, el cas Palau i els de la Caixa del Penedes, això si, cap d'ells ha participat ni en piquets, ni en manifestacions no autoritzades, ni han cremat containers, delictes mes castigats, que els grans fraus econòmics realitzats pels banquers i pels càrrecs públics.

Els que fan les lleis i els quals les apliquen haurien anar amb més cura quan del que es tracta és de destrossar la vida de les persones. Exigim el tancament dels casos judicials oberts per lluites socials i sindicals.

Carlos Navarro
CGT-PREMSA BARCELONA

Barcelona a 28 de Juny de 2014.