CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un centenar de treballadors es manifesta davant de la Conselleria de Treball pel tancament de SAS i Copo Fehrer

Dijous, 8 març, 2007

Un centenar de treballadors s'està manifestant davant de la Conselleria de Treball de la Generalitat contra el tancament de les fàbriques de SAS a Abrera (Baix Llobregat) i Copo Fehrer a Vilanova del Camí (Anoia), després que la direcció dels dos centres anunciés el tancament divendres passat.


BARCELONA, 08/03/2007 13:53 (EUROPA PRESS).- Les dues empreses són proveïdores de Seat i totes dues han perdut la producció per a la filial de Volkswagen en la nova versió de l'Ibiza, i per aquesta raó els seus responsables han adduït que ja no n'és rendible la continuïtat.

Darrere la pancarta 'Contra el tancament de SAS. I l'Administració què fa?', aproximadament un centenar de sindicalistes de CGT, i també treballadors de les empreses SAS i Copo Fehrer, protesten amb xiulets, botzines i sirenes "contra aquests tancaments salvatges de la patronal", segons ha explicat a Europa Press un portaveu de CGT.

L'objectiu dels concentrats davant de la Conselleria és aconseguir reunir-se amb la consellera de Treball, Mar Serna, o amb algun alt responsable de Treball, i "que l'Administració hi digui alguna cosa".

De moment, la Generalitat ha advertit la direcció de SAS que ha d'informar el comitè d'empresa sobre els motius del tancament i, mentre no presenti cap expedient de regulació d'ocupació (ERO) amb la corresponent justificació acceptada per Treball, haurà de donar treball a la seva plantilla.


Veure Comunicat de Premsa