CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un delegat de la CGT a la Fundació Pere Mata de Reus ha estat acomiadat

Dijous, 19 març, 2009

CONCENTRACIÓ CONTRA L'ACOMIADAMENT DEL DELEGAT DE CGT DANIEL PÉREZ,

DILLUNS 23 DE MARÇ, 12.30 h., A LES PORTES DE L'INSTITUT PERE MATA

CRIDA URGENT ALS DELEGATS I DELEGADES DE CGT I ALS AFILIATS QUE HI PUGUIN ANAR

Per arribar-hi cal agafar l'avinguda que surt de Reus en direcció a Falset i a la primera rotonda agafar a la dreta una petita carretera que porta a l'Institut Pere Mata (a uns 500 metres).

En la següent adreça web podeu veure on està i com arribar-hi:
www.foro-ciudad.com/tarragona/institut-pere-mata/foto-satelite.html

Des de la Federació Comarcal del Baix Camp de la CGT denunciem que es tracta d'un intent clar de l'empresa de dificultar i trastocar el treball sindical que porta a terme el comitè d'empresa, format per 9 delegats i delegades, tots ells de la CGT, i dinamitar la secció sindical de CGT a l'empresa.

La Fundació Pere Mata és una empresa del Grup Pere Mata, amb seu a Reus, dedicat a l'atenció en els àmbits de salut mental, disminució, geriatria i sociosanitari.

Davant la no renovació del contracte del company Daniel Pérez Mazo, delegat del comitè d’empresa, considerem que no podem acceptar de cap manera aquest “acomiadament encobert”, ja que:

- No hi ha hagut una disminució del volum de treball que justifiqui aquesta mesura.

- El treballador ha vingut realitzant la seva feina de forma correcta i considerem que la forma de valoració dels treballadors que utilitza l’empresa no és tot l’objectiva que hauria de ser.

- Estem per la consolidació de llocs de treball i la conversió en fixos de tots els contractes que no siguin circumstancials.

- Considerem que darrere d’aquesta no renovació de contracte hi ha una clara persecució contra aquest treballador per la seva condició de representant dels treballadors i la seva activitat sindical.

Des de la CGT i des del comitè d’empresa de la FPM estem per defensar els drets dels treballadors, el principal dels quals és el dret al treball, per això emprendrem les accions que siguin necessàries per fer efectiu aquest dret en el cas del company Dani, a més de l'enviament massiu de faxos i correus electrònics a l'empresa que ja s'està realitzant, la recollida de signatures de suport entre la plantilla, supoirt ampliament manifestat en les assemblees de treballadors realitzades, la via jurídica,...

Readmissió Dani Pérez, delegat de CGT acomiadat per la Fundació Pere Mata

Per la llibertat sindical, prou persecució a la CGT

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT