CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un home es crema a l’estil bonze a Màlaga en no tenir “ni per menjar”

Diumenge, 6 gener, 2013

Un home de 57 anys d'edat que travessa dificultats econòmiques ha ingressava el dimecres 2 de gener a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Carlos Haya de Màlaga amb cremades molt greus després de cremar a l'estil bonze al mig del carrer. Els fets van passar a l'avinguda Carlos Haya, a pocs metres del centre hospitalari. La víctima presentava ferides per cremades de tercer grau en el 80% el seu cos, segons el comunicat mèdic. Les flames van afectar a tot el cos, a excepció del cap i el coll.


Un testimoni que va auxiliar l'home després ruixar amb una ampolla de gasolina i pegar-se foc amb un encenedor, va assegurar que aquest li va dir que travessava "greus problemes econòmics" i que "no tenia ni per menjar". L'home, casat i amb fills, portava aturat diversos mesos.

Diversos taxistes situats en una parada propera utilitzar els extintors dels seus vehicles per apagar les flames. Segons els serveis d'emergència del 112, van ser diversos transeünts, al costat dels taxistes, els que van auxiliar l'individu al mateix carrer fins que van aconseguir sufocar el foc. Els sanitaris van ser els encarregats de traslladar a aquest home fins al centre hospitalari.

L'incident es va produir passades les sis de la tarda en una de les zones més concorregudes de la capital malaguenya. Els agents de la policia científica de la comissaria de Màlaga van estar diverses hores al lloc dels fets recollint proves com l'ampolla utilitzada per la víctima, així com els testimonis de les persones que li van auxiliar. El succés va provocar un important enrenou a la zona, fet que va obligar fins i tot a la policia local a tallar el trànsit.

Nou cas a Màlaga

El succés ocorre tot just dues setmanes després que, també a Màlaga, una dona de 52 anys, Victoria M., es llancés des del balcó del seu apartament després d'haver rebut una ordre d'embargament d'alguns dels seus béns a causa de les deutes que mantenia amb una entitat financera. A més dels problemes econòmics, la morta patia una depressió derivada de l'estat de salut de la seva mare, de 96 anys i víctima d'Alzheimer.

Almenys tres persones s'han llevat la vida en els últims mesos quan estaven a punt de ser desallotjades de casa seva per falta de pagament de la hipoteca.

FONT: elpais.com

>>> Mireu també:

Fallecen los dos hombres que se quemaron a lo bonzo en Málaga

Horas después de que muriera un hombre en Málaga que se había prendido fuego, ha fallecido el otro en la Unidad de Grandes Quemados del hospital Virgen del Rocío de la capital hispalense

http://www.publico.es/espana/448403/fallecen-los-dos-hombres-que-se-quemaron-a-lo-bonzo-en-malaga

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció