CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un jove es troba en estat de coma després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra a Manresa

Dimecres, 21 setembre, 2011
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

El passat 31 d'agost el Mustapha es trobava al carrer Escodines de Manresa parlant amb un amic. De sobte, va aparèixer una motocicleta dels Mossos d'Esquadra que es va parar al seu costat amb l'objectiu d'identificar-los. El Mustapha, al no tenir ?papers?, no va tenir més remei que sortir corrents per evitar ser detingut i deportat.

Després d'una petita persecució i d'amagar-se en un contenidor d'escombraries, el Mustapha va ser finalment detingut al carrer Puigterrà de Dalt sense oposar resistència. Testimonis presencials dels fets van dir que els Mossos d'Esquadra es trobaven molt nerviosos. A partir d'aquest moment només sabem la versió policial dels fets, que diu que en Mustapha va ser portat directament a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per curar-se unes petites ferides que suposadament hauria patit durant la fugida o la reducció.

L'informe també diu que un cop a l'hospital el Mustapha va ser portat al box penitenciari d'aquest mateix recinte per ser atès pels metges. Durant el període de temps que el Mustapha va estar en el box penitenciari esperant a ser atès, sempre va estar sota custòdia policial.
A les 20h de la tarda el Mustapha va ser trobat, per una doctora, en el box penitenciari amb una parada cardiorespiratoria. Segons expliquen els Mossos d'Esquadra havia intentat treure's la vida ell mateix.

Com és possible que un detingut emmanillat, trobant-se sota custòdia policial i dins d'un hospital, es pugui intentar suïcidar sense que ningú ho vegi i intervingui?

El Mustapha es troba encara avui en coma a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Manresa, el seu pronòstic no li és gens favorable.

VOLEM SABER LA VERITAT I DEMANEM JUSTÍCIA!

MANIFESTACIÓ DIVENDRES 23 de SETEMBRE a les 20h a la PLAÇA SANT DOMÈNEC (Manresa)

* s'adjunta aquest manifest en català i castellà

>>> La notícia publicada a Manresa.info, on surt la versió policial dels fets:

www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/21443/intenta/suicidar/mentre/estava/detingut/box/hospitalari

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció