CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un micromecenatge solidari permet substituir el cotxe incendiat del secretari general de la CGT de Catalunya

Dijous, 22 setembre, 2016

Un micromecenatge solidari permet substituir el cotxe incendiat del secretari general de la CGT de Catalunya

Un grup de treballadores, activistes i militants de sectors amplis de l'espectre social i sindical ha posat en marxa un projecte de micromecenatge per fer arribar una nova furgoneta al secretari general de la CGT de Catalunya. Cal recordar que l'anterior va ser incendiada la matinada del passat dilluns 19 de setembre.

En només 4 hores i mitja s'han assolit els 4000€ necessaris, gràcies a les petites aportacions de més d'un centenar de persones solidàries. Tota quantitat que no sigui necessària per a un nou vehicle serà feta servir per a la campanya del cas 'Som 27 i més'.

Des de la CGT de Catalunya volem agrair aquesta nova mostra de solidaritat de la classe treballadora catalana. Ens omple d'orgull formar part d'un teixit viu i combatiu que es posa en marxa de forma tan carinyosa i decidida quan ens toquen a una. El teixit que planta cara al poder a Can Vies, el que surt al carrer en alguna de les operacions Pandora, el que va posar contra les cordes a Movistar amb un huracà de solidaritat i compromís.

I tant que hi ha alternativa al capitalisme, la construirem amb el ciment de companys i companyes que quotidianament aporten alegria i fermesa des dels centres de treball als carrers i espais autogestionats.

A totes elles, us donem les gràcies des de la nostra organització, sabeu que podeu comptar amb nosaltres.

Als feixistes que ens amenacen, a qui delata i criminalitza la nostra lluita pels drets de les treballadores i estudiants, al poder que ens intenta domesticar amb lleis mordassa i reformes laborals: Som i serem un malson creixent.

Visca la classe treballadora!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

22 de setembre de 2016

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció