CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un miler de persones s’han mobilitzat al Vallès Oriental en defensa dels serves públics

Divendres, 20 maig, 2011

Des de la CGT del Vallès Oriental fem una valoració positiva, de les mobilitzacions en defensa de la sanitat i de l'ensenyament públic que s'han fet aquests dies per diferents municipis de la comarca. Per una banda el dimecres 11 de maig un centenar de treballadors/es de l'ensenyament públic (convocats per CGT, CCOO i Ustec) es manifestaven davant de l'ajuntament de Mollet i d'altres pobles de la comarca per denunciar les retallades en educació. Així mateix, el mateix dia a la tarda gairebé prop de 700 persones es manifestaven pels carrers de Granollers convocats pel comitè d'empresa de l'hospital de Granollers (amb el recolzament del nostre sindicat).

El dia següent, una altra manifestació convocada per la Plataforma per la Sanitat
pública del Baix Vallès, amb el suport de diferents partits, l'Assemblea d'Aturats de Mollet, i associacions de veïns/es i sindicats (entre ells la CGT) reunia gairebé 350 persones. Tot i fer una valoració positiva d'aquestes mobilitzacions, no deixa de ser curiosa l'aparició en les mateixes de membres del PSC de la comarca, amb els atacs que aquest partit està duent a terme contra la majoria de la població, així com l'interès d'algunes organitzacions sindicals en sortir al carrer exclusivament en contra de les retallades del govern de la Generalitat, obviant altres atacs i retallades per part del govern central.

Des de la CGT del Vallès Oriental fem una crida per tal d'unificar les lluites contra els atacs que estem patint la classe treballadora, organitzada o no, i a donar una resposta conjunta i unitària a la greu situació social que la gent de base, les persones normals i del carrer estem patint.

Alhora, ens felicitem com a organització i ens solidaritzem amb les situacions que s'estan visquen a places de pobles i ciutats de Catalunya, l'Estat Espanyol i sembla que d'arreu del món. La situació és ja insostenible i la gent no es creu tot allò que li diuen.

Felicitem doncs a les lluitadores que estan prenent els carrers i els hi diem que la CGT del Vallès Oriental, la seva gent i la infraestructura està amb elles pel que necessitin.

Endavant!

Si lluites pots perdre; si no ho fas, estàs perduda.

Ni un pas enrere. Ni ara, ni mai!

A Mollet del Vallès, Vallès Oriental, 20 de maig de 2011